B2B

ZelfBoekhouden: minder administratie, minder kosten en meer cash

Elma is boekhouder, visionair, ingenieur, met een geheel eigen kijk op boekhouding voeren.
Zij inspireert ondernemers om meer zelf te gaan boekhouden. Dit om kosten te besparen, maar ook om meer inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van de onderneming in kwestie, en zodoende een vinger aan de pols te houden.

Op haar blog deelt Elma geregeld inzichtrijke blogartikelen met concrete praktische tips en adviezen waardoor ZZP en MKB ondernemers het heft in eigen handen kunnen nemen v.w.b. de administratie voering van hun bedrijf.

Jou als ondernemer help ze graag als je: minder administratie, minder kosten en meer cash wilt hebben. Door middel van het (zelf) boekhouden 5.0 model. Het is gericht op de toegevoegde waarde voor je klant én jezelf met je gewenste ondernemerslifestyle. De eerste stap begint met zelf boekhouden want 80% van de boekhouding is gedaan als je betaalt of betaald wordt.

Kortom, kleine ondernemingen helpen met zelf boekhouden om met meer vertrouwen belastingzaken aan te pakken. Tevens betere financiële inzichten voor meer slaap! Dat is in een notendop waarom steeds meer ondernemers de website ZelfBoekhouden.org toevoegen aan hun favorieten, en zelfs plezier beginnen te vinden in het bijhouden van de administratie.