Wonen

Woonwinkels in Nederland: winkels mét een webshop

Je kunt even niet niet naar de woonwinkel. Ook de woonwinkels zijn door de recente lockdown gesloten. Wil je toch online woonwinkelen, dan zijn er verschillende woonwinkels in Nederland waar je toch terecht kunt. Dit zijn woonwinkels met webshop, waar je volop online wooninspiratie kunt opdoen en vervolgens jouw meubels kunt bestellen. Je hoeft Google maar te openen en je vindt tientallen online woonwinkels. In dit artikel kijken we juist naar specifieke woonwinkels: welke woonwinkels in Nederland verdienen wat ons betreft een plekje in dit artikel. Natuurlijk op basis van collectie, bezorging en service achteraf.

Op plek één: SoHome (voorheen Meubelpartner)

Recentelijk vernieuwd en voorzien van een nieuwe naam: SoHome. De woonwinkel, voorheen Meubelpartner, is een betrouwbare woonwinkel. Zowel in de conceptstore in Barneveld, lekker centraal in Nederland, en online erg sterk. Een collectie die matcht met de laatste interieurtrends. Continue wisselend en met verschillende woonstijlen. De reden dat we SoHome de eerste plek hebben gegeven: misschien is SoHome nog wel sterker online dan in de woonwinkel. Vandaar dat het een plek is om absoluut eens (online) te gaan woonwinkelen. Daarom wat ons betreft de nummer één in deze lijst.

Op plek twee: TMC Wonen (3 winkels in Nederland)

TMC wonen krijgt van ons de tweede plek in deze lijst met woonwinkels in Nederland. Je kunt hier namelijk nog terecht voor ouderwets goed advies. Echte stylisten die jou verder kunnen helpen met je interieur. Vakmensen met kennis van meubels, materialen en combinaties. Je kunt de woonwinkels in Nederland vinden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het zijn grote woonwinkels, en daardoor absoluut de moeite waard om normaal gesproken naartoe te rijden. Gelukkig hebben ze ook een webshop en bezorgen ze in heel Nederland. Daardoor ben jij verzekerd van kwaliteit, ook tijdens de winkelsluiting.

Op plek drie: Leen Bakker (een topper voor prijs!)

Op de derde plek vinden we Leen Bakker. Deze woonwinkel verdient een plekje in deze lijst vanwege de leuke meubels én de nog leukere prijs die erbij past. Je kunt bij Leen Bakker namelijk verrassend leuke meubels vinden, die matchen met de laatste interieurtrends. Je kunt van jouw woonkamer, keuken, eetkamer of slaapkamer zo echt een fijne plek maken. Het fijne van Leen Bakker: ze bezorgen wanneer het jou uitkomt en hebben een bedenktijd van 100 dagen. Je kunt daardoor rustig thuis beoordelen of het meubel voldoet. Matcht het niet met jouw interieur, wensen of verwachtingen, dan stuur je het eenvoudig terug.

Op plek vier: Homeblend (combineer alle woonwinkels)

Het lijkt alsof je moet kiezen, maar gelukkig hoeft dat niet. Je kunt namelijk ook alle woonwinkels bezoeken op één plek. Je vindt op Homeblend namelijk de collectie van verschillende (online) woonwinkels samen. Je kunt op die manier meubels en accessoires winkelen bij één woonwinkel, terwijl je toegang hebt tot veel meer. Met handige filters filter je bovendien heel handig al het relevante aanbod eruit. Zo vind je snel een eetkamerstoel, bankstel, eettafel of nieuwe salontafel die matcht met jouw interieur. Je bent bovendien zeker van een snelle levering én goede service: een win-win situatie.