B2B

Werkkleding kopen bij CDM Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar werkkleding? CDM-Bedrijfskleding is dé werkkleding winkel met een ruim assortiment waarmee je als bedrijf, zelfstandige of klusser uitstekend voor de dag komt. Ons assortiment bestaat onder andere uit werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien en werkshirts. Deze werkkleding hebben wij voor mannen en voor vrouwen. Wij verkopen ook werkkleding zoals: regenkleding, high-vis werkkleding, schilderskleding en werkkleding speciaal voor de bouw. Bij CDM-Bedrijfskleding is het grootste scala aan werkkleding merken te koop, vrijwel ieder merk in de markt is bij ons met een groot productscala verkrijgbaar.

Werkkleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Werkkleding kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan reflectiekleding benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega’s voldoende zichtbaar zijn. Stoffen zijn voor werkkleding zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkleding in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kleding die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld het bedrukken van bedrijfskleding? Of specifieke vragen wanneer het gaat om normeringen en/of welk product het meest geschikt is voor uw werksituatie? Neemt u dan gerust contact met ons op door ons te e-mail (zie website voor e-mailadres), of door te bellen naar: 0348-890408.