Hobby

Welkom bij Nerdylicious.nl

Welcome to the Nerdyverse

Nerdylicious.nl is een webshop voor mensen die als hobby graag Lego sets bouwen, Funko POP! verzamelen of op de Nintendo Switch spelen. Dit vinden wij zelf de leukste hobbys en daarom delen we dit graag met iedereen. Daarnaast houden wij van Marvel, Disney, Harry Potter en Pokémon, dus die thema’s zie je veel terug!

Bij Nerdylicious vind je op de Lego afdeling vooral Lego sets van Lego Marvel, Lego Disney en Lego Harry Potter. Van Lego Marvel vind je bijvoorbeeld de Lego set Sanctum Sanctorum. Een prachtige set uit de Doctor Strange films. Maar ook de Lego Harry Potter set van de Zweinstein Express ontbreekt natuurlijk niet in ons assortiment.

Op de Funko afdeling vind je vooral funkopops van Marvel, Harry Potter, Pokémon en Disney. De Funkopop van Marvel die momenteel de show stelen zijn van de Funko Marvel Infinity saga met pops van o.a. Ironman, Hawkeye, Hulk, Black Widow en Thor. Maar ook de 25cm hoge Pokémon pops van Mewtwo en Vulpix zijn erg gaaf.

Voor de gamers is er ook nog de Nintendo afdeling, waar vooral veel Nintendo spellen van Pokémon worden verkocht. Van de eerste Pokémon game voor de Nintendo Switch, Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee, tot aan de pas uitgekomen Pokémon Arceus. Natuurlijk zal binnenkort ook de langverwachte Pokémon Game Scarlet en Violet in ons assortiment te vinden zijn.

Kortom, bij Nerdylicious vind je de leukste hobbies onder één dak. Als je even wat tijd zonder scherm wil doorbrengen dan bestel je een leuke Legoset, ben je een echte verzamelaar dan hebben we de leukste Funko pops voor je en hou je van gamen dan ben je voor Nintendo spellen bij ons aan het goede adres!