B2B

Wat zijn de voordelen van een VPN provider?

Wat zijn de voordelen van een VPN provider?

Wanneer het aankomt op het bepalen welke VPN-service ideaal is voor u, is er veel te overwegen. Gelukkig bent u hier op de perfecte plek om de beste providers op de markt te ontdekken die aan al uw beveiligings-, streaming- en snelheidsvereisten zullen voldoen.

Wat is VPN?

Een virtueel privé netwerk (VPN) geeft je online privacy en anonimiteit door een privénetwerk te creëren vanuit een publieke internetverbinding. VPN’s maskeren je internet protocol (IP) adres zodat je online acties vrijwel onvindbaar zijn. Het belangrijkste is dat VPN provider veilige en versleutelde verbindingen tot stand brengen om meer privacy te bieden dan zelfs een beveiligde Wi-Fi-hotspot.

Waarom heb je  een VPN provider nodig?

Surfen op het web of transacties verrichten via een onbeveiligd Wi-Fi-netwerk betekent dat je je privégegevens zou kunnen blootgeven aan hackers of andere mensen. Dat is waarom een virtueel privénetwerk, beter bekend als een VPN, een must zou moeten zijn voor iedereen die bezorgd is over zijn online veiligheid en privacy.

Denk maar aan al die keren dat je onderweg was, je e-mail ging lezen of je bankrekening ging controleren bij de dokter. Alle gegevens die tijdens je online sessie worden verzonden, worden afgeluisterd door vreemden die hetzelfde netwerk gebruiken. Of terwijl, hackers kunnen bij je gegevens komen. De versleuteling en anonimiteit die een VPN provider biedt, helpt je online activiteiten te beschermen: e-mails versturen, online winkelen of rekeningen betalen.

 

Betaalde of gratis vpn?

Er zijn veel vpn aanbieders op de markt. Voor veel premium vpn betaal je een kleine vergoeding per maand. Ook zijn er gratis vpn aanbieders. Deze zijn vaak wel minder veilig en hanteren niet een no-log beleid. Wij raden daarom aan om te kiezen voor vpn aanbieders als NordVPN of ExpressVPN. Een ander voordeel van deze bedrijven is dat je de Amerikaanse Netflix kan kijken, dit kan met een gratis vpn vaak niet.