Life

Waarom elk bedrijf een akoestische belcel zou moeten hebben!

Op een kantoor vind je veel verschillende soorten werkplekken. Dit moet ook: omdat er op een kantoor veel verschillende mensen werken, kun je ook veel verschillende werkstijlen verwachten. Sommigen houden ervan om gezellig te kunnen kletsen tijdens het werk, anderen houden ervan zichzelf terug te trekken en op hun eigen manier te werk te gaan. Een manier om beiden werkstijlen te kunnen waarborgen, is door een akoestische belcel aan te leggen in je kantoor. We vertellen je er meer over in deze blog!

Wat is een akoestische belcel?

Een akoestische belcel is een kleine ruimte die je op je kantoor aan kunt brengen, die speciaal is ontworpen om in te bellen. De ruimte laat weinig tot geen geluid door, waardoor je je hier helemaal kunt afzonderen om je op je gesprek te focussen. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor degene met wie je belt, aangezien die geen afleidende geluiden hoort aan de andere kant van de lijn. Zo kun je ook het perfecte belletje plegen op dagen dat het wat rumoeriger is op het kantoor!

Waarom een akoestische belcel?

Het perfecte belletje plegen is eigenlijk al genoeg reden om deze akoestische belcel op je kantoor te laten plaatsen, maar om je nog extra te overtuigen, noemen we graag nog wat extra voordelen voor je!

  • Klanten voelen zich serieus genomen. Wanneer je met een bedrijf belt en je hoort vele achtergrondgeluiden, is dat niet fijn. Dit voorkom je met een belcel, aangezien deze achtergrondgeluiden nu niet bestaan.
  • Meerdere functies. Ook al heet het een belcel, de cel kan ook voor vele andere redenen gebruikt worden. Zo is het ook de perfecte concentratiecel: een ruimte waar je je in kan terugtrekken om even op jezelf te werken.
  • Sfeervol element. Misschien verwacht je het niet van de naam, maar de toevoeging van een akoestische belcel wordt vaak gezien als een hele sfeervolle. Dit komt door het unieke design van de cel, die in vele verschillende varianten voorkomt.

Ontmoet Kato

Wil jij een akoestische belcel op je kantoor plaatsen, dan stellen we je graag voor aan Kato Kantoorinrichting. Bij deze expert vind je de perfecte akoestische belcel voor jouw kantoor, gemaakt met hoge kwaliteit. Neem een kijkje en plaats gelijk je bestelling!