Beauty,  Kleding

Vijf manieren om als vrouw aantrekkelijker te worden

Zelfs als het helemaal niet nodig is, is het soms leuk om er aantrekkelijker uit te zien. Je wilt dat je man zich prettig voelt op een date of je moet een presentatie geven op het werk. Er zijn altijd wel momenten te bedenken waarop je als vrouw er net iets leuker, liever en aantrekkelijker uit kan zien. In dit artikel geven we een aantal tips daarover.

Het heet niet voor niets ‘schoonheidsslaapje’

Je kent vast de uitdrukking wel: ‘schoonheidsslaapje’. Dat gaat natuurlijk over een middagdutje, maar uit onderzoek blijkt dat vrouwen die genoeg slaap krijgen er over het algemeen wat verzorgder en netter uitzien. Hun huid is beter, gladder en fijner. Zorg dus dat als je er mooi uit wilt zien op een bepaalde dag, dat je van tevoren – een week of twee – al wat eerder naar bed gaat. Hoe meer je slaapt, hoe beter je eruitziet.

Ga eens lekker een dagje shoppen

Heb je het geld (en ook als je het niet hebt) dan is het altijd leuk om een dagje te gaan shoppen. Koop mooie producten die echt bij jou passen. Heb je wat minder te besteden? Ook in een kringloop of uitverkoop zijn soms nog hele gave dingen te vinden. Als je echt wil weten of je er beter uitziet in de kleren, neem dan een goede vriendin mee die je eerlijk vertelt hoe je eruitziet.

Oorbellen, ringen en sieraden

Iedereen heeft een ander gezicht en bij elk gezicht passen weer andere juwelen. Ga eens langs bij jouw juwelier Nijmegen om precies die juwelen uit te zoeken die bij jou passen. Koop bijvoorbeeld oorbellen, een mooie nieuwe ring of een gouden ketting, zodat je er weer helemaal pico bello uitziet. Ook hier geldt weer: neem iemand mee die kan vertellen of een paar oorbellen of een ring ook echt bij jou passen.

Denk eens aan je gewicht

In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, is het niet altijd goed om slank te zijn. Dat idee is al lang niet meer van toepassing. Anno 2023 is mollig soms ook het nieuwe slank. Mannen vinden het soms heel prettig als een vrouw wat molliger is. Zorg ervoor dat je weet wat jouw man leuk vindt en werk naar dat gewicht toe, zij het afvallen, zij het ietsje aankomen. Bovenal is het belangrijk dat je gewoon helemaal jezelf bent.

Zorg voor een fijn innerlijk

Natuurlijk is het belangrijk om voordat je jouw schitterende outfit en je mooie nieuwe jij laat zien, dat je ook al een beetje werkt aan je innerlijk. Mensen gaan je echt niet leuk en lief vinden als je de hele twee weken daarvoor een vervelend ‘kreng’ bent geweest. Zorg dus dat echte schoonheid binnen zit. Het gaat hier om kenmerken als ‘zelfvertrouwen’, maar ook ‘dienstbaarheid’ en ‘geïnteresseerd in de medemens’, die belangrijk zijn om een goede indruk te maken.