Kleding

Verwarmde sokken voor de koude wintertijd

Wanneer de winterperiode aanbreekt kan je snel last hebben van koude voeten. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten en dit kan heel vervelend zijn, al helemaal niet als het je gaat belemmeren tijdens je dagelijkse activiteiten. Dit kan zijn wanneer je boven op de piste staat of wanneer je een wandel/fietstocht maakt in ons regenachtige kikkerlandje. De verwarmde sokken zijn er in lange en korte versie zodat je voor de juiste schoenen de juist verwarmde sokken hebt.

Verwarmde sokken

Deze verwarmde sokken helpen jou bij het opwarmen van je voeten zodat je weinig tot geen last meer hebt door te koude voeten. Je kan deze verwarmde sokken gebruiken tijdens buiten activiteiten maar ook gewoon thuis als je op de bank zit. Bij activiteiten kan je denken aan bijvoorbeeld skiën, of denk aan een wandel of fietstocht. De sokken geven een fijne comfortabele warmte, waar je ook mee bezig bent. Een korte sok voor in je wandel of fiets schoenen en de lange sok voor in je ski of snowboardschoenen, het is allemaal mogelijk. 

Qua dikte kan je het vergelijken met een ski sok. Hier zitten verwarmingsdraden doorheen geweven. Dit zorgt ervoor dat de verwarmde sokken je voeten goed warm zullen houden in de meest koude omstandigheden. Het is er zo in verwerkt dat jij hier tijdens het dragen geen last van hebt en het verwarmingsgebied zit rondom de voorvoet: de onderkant, het teengebied en de bovenkant van de tenen. Wanneer dit gedeelte van de voet warm geworden is volgt de rest van de voet vanzelf. Wanneer je de sokken in je schoenen draagt dan zit er automatisch een goede isolatie omheen. Hierdoor zal de warmte ook beter bij de voeten blijven, dit omdat de warmte nergens heen kan. Als je de verwarmde sokken binnen draagt kan je om deze reden er ook voor kiezen om nog sloffen er overheen te dragen. 

De verwarmde sokken werken op een kleine maar krachtige accu. Deze accu’s zijn ook in verschillende sterktes verkrijgbaar. Aan de zijkant bovenaan de sok zit een vakje verwerkt met een aansluitingskabel erin zodat je de accu daar in kan doen. Hierdoor heb je geen last van de accu tijdens het dragen. Op dit vakje zit ook het aan knopje verwerkt. Met dit knopje kan je kiezen welke warmte stand je aan wilt hebben. De verwarmde sokken hebben namelijk drie verschillende warmte standen. Low, Medium en High. Bij de verwarmde sokken zit ook een kleine afstandsbediening die je kan gebruiken om de sokken aan/uit te zetten en de warmtestand te verstellen zodat je dit niet telkens op de sok zelf hoeft te doen. 

Conclusie

Deze heerlijke en comfortabele verwarmde sokken zijn verkrijgbaar bij Comfort-Producten. Ook zijn er meerdere verwarmde artikelen. Dus als jij een echte koukleum bent kan je snel een kijkje nemen. Wie weet vind jij wel het juiste warmte artikel voor jou.