Trends

Verslaafd aan je mobiele telefoon? Kies voor een Kletspot bh

In een tijd waarin we steeds vaker op onze telefoon, tablet of computer zitten krijgt men steeds meer behoefte om fysiek met elkaar in gesprek te gaan. Nu hebben wij nooit zoveel moeite om elkaar de oren van het hoofd te praten, maar soms is het leuk om over andere onderwerpen te kletsen of elkaar nét een beetje beter te leren kennen. De Kletspot kan je daar een handje bij helpen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Meer aandacht voor elkaar

Ja, wij vinden het soms ook vervelend dat er mobiele telefoons bestaan. Want let er maar eens op: hoe vaak gebeurd het dat iedereen met z’n telefoon in de hand zit? Het gebeurd ook vaak terwijl je samen met de ander op de bank zit! Ik geef toe: we zijn er zelf ook schuldig aan, maar het is toch iets waarop we beter moeten letten. Men is vergroeid met zijn of haar telefoon, maar iedereen die we vragen geeft aan het toch echt véél leuker is om gewoon echt met elkaar te praten! Meer aandacht voor elkaar en minder aandacht voor je telefoon.

Wat is een Kletspot?

Misschien ken je ze wel: de theelabels met verschillende vragen van Pickwick. Dat is een beetje hetzelfde idee als de Kletspot. Het idee is simpel: een glazen pot gevuld met een aantal vragen, stellingen of dilemma’s waardoor je elkaar beter leert kennen op een hilarische manier. Succes gegarandeerd en ik weet zeker dat je in een deuk zal liggen van het lachen!

Verschillende varianten

De Kletspot is beschikbaar in heel veel verschillende varianten. Van Kletspotten geschikt voor jong en oud, tot Kletspotten speciaal voor kinderen of volwassenen. Lijkt het stellen van wat meer pikante vragen aan de ander jou een leuker idee? Kies dan voor een Kletspot waarin een onvergetelijk avondje met vrienden of vriendinnen is gegarandeerd!

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!