Gadgets,  Trends

Verschillende streamingdiensten in Nederland

Televisiekijken is de laatste jaren veranderd. We zien voornamelijk een groei van streamingdiensten. Films en series kijken zonder reclame. Populaire streamingdiensten zijn in Nederland, Netflix, Videoland, Amazon Prime, Disney+, Apple TV en On Demand. Een overzicht met de mogelijkheden en kosten staan hieronder. Al deze streamingdiensten zijn te kijken op de meeste apparaten zoals je televisie, smartphone of tablet.

Netflix

Eén van de grootste en populairste aanbieders is Netflix. Je vindt hier verschillende genres films en series. In de tijd van corona heeft Netflix miljoenen extra abonnees erbij gekregen. De kosten voor een abonnement zijn € 7,99 tot € 13,99 per maand. Betalen kan met een creditcard, prepaidkaarten, iDEAL en PayPal. Wil je meer weten over Netflix abonnement delen of de kosten van 2021? Lees dan het korte artikel op GratisTabletOnline.nl.

Apple TV

Het aanbod is nog beperkt, maar het aanbod zijn groeien. Natuurlijk. Je kunt je Apple TV+-abonnement delen met max. vijf gezinsleden. Probeer Apple TV+ gratis uit voor 7 dagen, daarna kost het 4,99 p/m.

Disney Plus

In 2019 kwam Disney+ naar Nederland. Het aanbod bij Disney+ minder uitgebreid dan als Netflix. Een abonnement kost 8,99 Euro per maand.

Amazon Prime

Amazon Prime is nog niet zo lang actief in Nederland. Je kunt Prime dertig dagen gratis gebruiken. Daarna betaal je 2,99 Euro p/m. Met deze dienst heb je gratis bezorging, series, films en opslag van foto’s.

Videoland

Ook in Nederland zijn er bedrijven die actief zijn in de wereld van streaming. Het aanbod bestaat uit duizenden films en series uit binnen- en buiten Nederland. Kijk Videoland 14 dagen gratis. Er zijn drie verschillende abonnementen, vanaf € 4,99.

Pathe Thuis

Bioscopen kunnen niet achterblijven. Zo komt Pathe met ‘Pathe Thuis’. Je hebt geen abonnement, maar betaalt per film. Het is te bekijken op je laptop, Smart TV, Xbox One, PlayStation, Apple TV, Android TV, tablet en mobiel.

Welke dienst het beste is hangt natuurlijk af van je wensen en wat je per maand wilt uitgeven. Het aanbod films en series zal de komende jaren alleen maar groeien. Net als de aanbieders van deze diensten.