Eten en Drinken

Verras iemand met een High Tea

Heb je iets te vieren? Verras jouw vriend, vriendin, collega of familielid met een High Tea! Met een High Tea heb je echt een moment samen, een moment om bij te kletsen en echt even tijd voor elkaar te nemen. Ondertussen geniet je van verschillende soorten thee en lekkere hapjes. 

High Tea plannen

Wil je graag een High Tea doen, maar weet je niet waar? HighTea.nl heeft per stad, op basis van ervaringen en reviews van echte gebruikers, een overzicht gecreëerd met daarin de leukste High Tea locaties, handig toch? Zo vind je locaties in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort en Den Haag. Ook in de kleinere steden als Baarn, Houten en Hilversum kan je genieten van een High Tea. Er is altijd wel een leuke High Tea locatie voor jou in de buurt. Behalve dat je via HighTea.nl een locatie kan vinden, kan je ook kiezen uit verschillende dieetwensen zoals glutenvrij, suikervrij en vegan. Via het platform blijf je altijd op de hoogte van de leukste locaties, het laatste nieuws, trends en de lekkerste recepten om thuis eens te proberen. 

Waarom een High Tea

Een high tea is de perfecte manier om iets te vieren of om bij te kletsen met jouw dierbare. Ondertussen geniet je van veel thee smaken en heerlijke hapjes. Het is een manier om te socializen, met elkaar te praten en misschien wel het belangrijkst, naar elkaar te luisteren. Wanneer je geniet van een High Tea op locatie hoef je niet te denken aan de boodschappen, de vuile vaat en het schoonmaken van je huis. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Of je nu jarig bent, een vrijgezellen dag viert, een familiedag organiseert of je kinderen hun zwemdiploma gehaald hebben, er is altijd wel een reden voor een High Tea.

Afhalen of op locatie

Er zijn veel verschillende locaties met ieder een andere sfeer. Of nu uitzicht wilt over een plein, de natuur of een winkelstraat, er is altijd wel een locatie die past bij jouw voorkeur. Ook kan je de High Tea combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, winkels of de bioscoop. Vind je het fijner om thuis te genieten van je High Tea? Via het platform kan je alle opties aanvinken in het filtermenu, zo ook een afhaal High Tea. Creëer thuis een feestje met een tafel vol heerlijke hapjes en maak een keuze tussen het assortiment van theezakjes. 

Geef een cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau, maar weet je niet wat? Een High Tea bon cadeau doen is altijd een goed idee. Of je nu wilt genieten van lekkere hapjes in een luxe restaurant of een in een prachtig pand midden in de natuur, je hebt keuze uit veel geselecteerde locaties in Nederland. De bon is direct online in te wisselen bij het reserveren van de High Tea. Geef een onvergetelijke ervaring en belevenis, aan wie geef jij cadeaubon?