Reizen

Top 5 locaties voor jouw werkvakantie

Top 5 locaties voor jouw werkvakantie

Een werkvakantie is de perfecte manier om wat extra geld te verdienen terwijl je een nieuw land verkent. Maar met zoveel mogelijkheden kan het moeilijk zijn om te beslissen waar je heen gaat. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de top 5 landen voor een werkvakantie. Of je nu op zoek bent naar mooie stranden, een prachtig landschap of een opwindend nachtleven, er is zeker een bestemming op deze lijst die perfect bij je past.

 

  1. Australië

Australië is een populaire keuze voor een werkvakantie dankzij de relaxte levensstijl. Er zijn veel mogelijkheden om werk te vinden in de horeca en het toerisme, en je kunt ook werk vinden in de bouw. Als je wat geld wilt besparen, kun je overwegen werk te zoeken in een hostel of bar. Naast het werken kan je gaan duiken of de prachtige natuur kunt genieten.

 

  1. Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een andere goede optie voor een werkvakantie. Een land die je gezien moet hebben! Net als in Australië zijn er veel mogelijkheden om werk te vinden in de horeca en het toerisme. Je kunt ook werk vinden op boerderijen of in wijngaarden. Als je hoopt wat geld te besparen, zoek dan werk in een hostel of supermarkt. Ontdek in je vrije dagen de natuur en de verschillende indrukwekkende diersoorten die er leven!

 

  1. Canada

Canada is een goede keuze voor wie alle vier de seizoenen wil meemaken tijdens zijn werkvakantie. Er zijn mogelijkheden om werk te vinden in de horeca en het toerisme, maar ook in de bouw, landbouw en bosbouw. U kunt ook werk vinden als nanny of au pair. Door werk te zoeken in een bar of hostel is er een kans dat ook een groot deel bespaart.

 

  1. USA

De VS is een groot land met enorm veel mogelijkheden en sectoren voor wie op zoek is naar een werkvakantie. Je kunt werk vinden in de horeca en het toerisme, maar ook in de bouw, landbouw en bosbouw. Je kunt ook werk vinden als nanny of au pair. Als je wat geld wilt besparen, zoek dan werk in een hostel of bar.

 

  1. Mexico

Dankzij de prachtige stranden en het opwindende nachtleven is Mexico een erg populaire keuze als je op zoek bent naar werken in het buitenland. Je kunt werk vinden in de horeca en het toerisme, maar ook in de bouw en de landbouw. Je kunt ook werk vinden als nanny, au pair of in een bar.