Kleding

Tips voor je garderobe!

Herken jij het dat je kledingkast helemaal vol zit, maar dat je alsnog geen idee hebt welke kleding je aan moet trekken? Lastig is dat! Veel mensen kopen allerlei kleding, maar vaak is het zo dat de kleding die ze hebben niet mooi bij elkaar passen en dat er dus geen setjes hangen in je kast. Aan losse items heb je natuurlijk niet zo veel. Het kan daarom heel handig zijn om een paar basic-items in je kast te hebben, wat dus altijd goed te combineren is. Op die manier zul je zien dat je items die je al jaren niet aan had, ineens veel vaker aan zult trekken, omdat er dan altijd wel iets is wat erbij past! Benieuwd welke basics niet kunnen ontbreken in je kast? In deze blog vind je een paar tips.

Lingerie

Het eerste wat niet mag ontbreken in je garderobe is mooie lingerie. Lingerie kan namelijk enorm bepalend zijn voor hoe je je voelt. Als je namelijk mooi ondergoed aantrekt, straal je de hele dag uit dat je je mooi voelt. Je kent vast dat gevoel wel, dat je erotische lingerie aantrekt, en je je gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. Een goede reden om te gaan shoppen dus!

Spijkerbroek

Een goede spijkerbroek is echt essentieel voor in je kledingkast. Je mag dus prima investeren in een perfecte spijkerbroek die volledig aan jouw wensen voldoet en die echt lekker zit, omdat een spijkerbroek die jou goed staat en waar je je goed in voelt, echt enorm fijn is om te hebben. Dat komt ook omdat je een spijkerbroek heel goed kunt combineren en voor allerlei gelegenheden kunt aantrekken. Als je een nette look wil, kun je de spijkerbroek bijvoorbeeld combineren met een nette jas of blazer en mooie schoenen. Maar wanneer je een sportieve look wil, kun je een t-shirt of trui heel goed aantrekken boven de spijkerbroek. Ideaal!

Jurk

The little black dress, ook wel de LBD, of vertaald; een zwart jurkje tot boven je knie, is ook echt een item dat niet mag ontbreken. Het voordeel van deze jurk is namelijk allereerst dat hij tijdloos is, je kunt hem dus over een paar jaar nog steeds heel goed aan. Maar ook is deze jurk in verschillende stijlen te dragen: draag hem met sneakers eronder voor een sportieve look, of juist met een blazer voor een wat nettere look. Ideaal.

Seizoenen

Het kan overigens heel handig werken om je kast in te delen in een zomer- en wintercollectie. Nu de zomer alweer is afgelopen, kun je ervoor kiezen om alle zomerkleding eens goed bij langs te gaan en weg te doen wat je nooit meer draagt, en de rest in een aparte doos te bewaren. Dat geeft ruimte in je kast en ook meer overzicht voor je wintercollectie.