Wonen

Tegeltje ontwerpen om cadeau te geven

Ben jij op zoek naar een origineel cadeautje? Ontwerp je eigen tegeltje en geef cadeau! Dit kan voor veel verschillende gelegenheden leuk zijn. Van verjaardag tot aan babyshowers en kinderfeestjes. Voor elke gelegenheid is er een thema of spreuk. Ontwerp zelf de allerleukste tegeltjes en geef ze cadeau!

Verjaardag tegeltje

Is er iemand jarig? Dan zijn er talloze manieren om een leuk verjaardag tegeltje te ontwerpen. Er zijn allerlei leuke thema’s met bijvoorbeeld vlaggetjes, maar je kunt er ook voor kiezen om het tegeltje helemaal zelf te ontwerpen. Heb jij een leuke foto met de jarige? Dan kun je die af laten drukken op een tegeltje. Daarnaast kun je ook kiezen voor een leuke quote voor de jarige, bijvoorbeeld iets wat hij/zij altijd zegt of iets waar jullie hard om moeten lachen. Je kunt het zo gek maken als je wil: van spreuken tot foto’s en emoticons.  

Geboorte tegeltje

Op zoek naar een cadeautje voor kersverse ouders? Dan is een geboorte tegeltje een heel leuk idee. Je kunt bijvoorbeeld een foto van de baby af laten drukken op een tegeltje. Hier zijn ook speciale geboorte tegeltjes voor. Je kunt ook een apart tegeltje doen met alleen tekst erop: de naam, het gewicht, de geboortedatum. Of je kunt ook een collectie geven van verschillende tegeltjes met informatie van de nieuwe baby erop, bijvoorbeeld twee foto tegeltjes en twee tegeltjes met tekst. Al die mooie tegeltjes kunnen de gelukkige ouders een mooi plekje geven in de kinderkamer.  

Mijlpaal tegeltje

Heeft iemand die je kent een mijlpaal in zijn/haar leven bereikt? Dan kun je diegene verrassen met een tegeltje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diploma halen, afstuderen, een nieuwe baan, een zwangerschap, een nieuw huis of nog iets heel anders. Wat voor gelegenheid het ook is: er is overal een tegeltje voor te ontwerpen! Maak bijvoorbeeld een tegeltje met een foto erop van die persoon (en wat diegene bereikt heeft). Of maak een tegeltje met spreuk, bijvoorbeeld: ‘’New Home’’, ‘’Afgestudeerd’’ of een quote die jij heel grappig of leerzaam vindt. Bij alles is wel een leuke spreuk te verzinnen!

Jubileum tegeltje

5, 10, 20, 30 of misschien zelfs 50 jaar getrouwd! Elk jubileum is het waard om vast te leggen. Wat dacht je van een leuk jubileum tegeltje voor je ouders? Je kunt er zelf een vast ritueel van maken. Hoe leuk is dat? Geef elke 5 jaar een nieuw tegeltje met een nieuwe foto en een nieuwe datum. Die jubileum-wand ziet er over een tijdje heel leuk uit. En elke keer kunnen ze er weer eentje bijhangen.

Nog meer te vieren?

Er is altijd wel een reden om iets te vieren! Bekijk alle thema’s door en zoek tussen je foto’s, dan kom je vanzelf iets tegen. Cadeautjes geven is zo leuk, dus waarom ga je niet meteen een tegeltje ontwerpen om te geven aan iemand die je lief vindt?