Reizen

Taalcursus Spaans in Spanje

Heb jij altijd al  Spaans willen leren? Wat dacht je dan van een taalcursus Spaans in Spanje?  Spaans leren onder de Spaanse zon op onze populaire bestemmingen in Spanje is een super leuke manier om de taal snel onder de knie te krijgen en te genieten van de Mediteraane sfeer met zon, tapas, paella, flamenco en nog meer veel!

Kick-start of verbeter je Spaans met onze cursussen voor beginners of gevorderden. Er  is een cursus Spaans voor alle leeftijden, van jong (Spaans voor kinderen, Spaans voor Tieners) tot oud (Spaans voor 55+), en alles wat daar tussen in zit!  Een taalcursus Spaans in Spanje is ook een goede en vooral hele leuke invulling van een tussenjaar!

Je kunt de taalcursus Spaans op verschillende locaties volgen. Misschien denk je vooral aan de prachtige steden Barcelona, Madrid en Valencia, maar kijk ook eens naar kleinere steden als Salamanca of Granada. Of reis door naar het zuiden en ga een paar weken in het heerlijke Andalucia wonen, waar je Spaans kunt leren in Malaga, Sevilla of Cádiz.   Wist je trouwens dat je ook Spaans kunt leren op de eilanden Tenerife, Mallorca en Ibiza?

Investeer in je toekomst en word verliefd op het heerlijke Spanje!