Eten en Drinken

Snijplank bedrukken

Promotionele keuken accessoires bieden een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat klanten je merk elke keer dat ze een maaltijd bereiden opmerken. Binnen ons assortiment keukenproducten vind je snijplanken in verschillende soorten en maten. Snijplanken bedrukken kunnen we met een lasergravure of een inkt bedrukking en zo heb je een prachtig cadeau op maat voor wie je wilt verrassen. Ontdek ons assortiment via onze website Zintuig.nl.

Snijplanken bedrukken met je eigen logo

Snijplanken zijn een graag gezien product in vele keukens en is daardoor een mooi artikel om cadeau te geven en te ontvangen, de snijplanken bedrukken is daarom een uitgelezen kans om je bedrijf of onderneming onder de aandacht te brengen. Of het nu om een bedrijfskeuken gaat of om de keuken thuis, snijplanken bedrukken is gegarandeerd een schot in de roos!

Zie onder enkele van onze persoonlijk favorieten snijplanken:

  • Baria Keuken Snijplank – deze snijplank is ideaal voor de kleinere budgetten en als je toch iets heel leuks wil geven. De kunststof snijplank is in verschillende felle kleuren te krijgen. Deze snijplank bedrukken wij via Tamponprint om je logo er mooi op te drukken.
  • Petit Ellwood – Deze houten snijplank is klein van formaat en daardoor ideaal te gebruiken voor het kleine werk of om mee te nemen op vakantie. Het materiaal is van Europees Alder hout en 100% natuurlijk. Deze snijplanken bedrukken we met tamponprint of met een lasergravure voor een mooi resultaat.
  •  Avery bamboe snijplank met mesEen bamboe snijplank met een ingebouwd, roestvrijstalen mes voor alle snijwerkzaamheden. De siliconen pads aan de onderkant houden de snijplank stevig op zijn plaats tijdens het snijden. De snijplanken bedrukken we door middel van een lasergravure net als het mes. Zo heb je een prachtig combinatie geschenk om weg te geven.

Snijplanken met een gravure 

Uiteraard is het mogelijk om de snijplanken te bedrukken met je logo of tekst. Dit doen we met een slijtvaste lasergravure. Gegraveerde snijplanken met je bedrijfslogo geven je relaties een uniek, tijdloos en praktisch hoogwaardig product. Voordat we met de productie starten, ontvangt je altijd een gratis digitale drukproef met daarop het product en de druk posities. Naast graveren kunnen de snijplanken ook bedrukt worden met je logo, tekst of slogan.

Ben je geïnteresseerd in snijplanken bedrukken en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 035-6956000 of stuur een e-mail naar sales@zintuig.nl. Ons team zit klaar voor je om te helpen!