Beauty,  Kleding,  Trends

Art by Daan

Een uniek sieraad, een sieraad die niemand anders heeft, een sieraad waarvan jij gegarandeerd de enige op de wereld bent die hem heeft? Een sieraad om je eigen unieke ik te benadrukken.

Bijzondere sieraden met de hand gemaakt
De sieraden van Art by Daan zijn allemaal handgemaakt en hebben kleine kunstwerkjes die geschilderd zijn met acrylverf. Ze werkt veel met RVS en zilver. RVS omdat het een sterk en hypoallergeen metaal is. Zilver omdat dit ook nog helemaal naar eigen inzicht en ontwerp te smeden is.

Dansen met kleuren
Kleuren doen onbewust zo veel, zonder dat we het echt meekrijgen. Kleuren kunnen je blij maken of verdrietig. Ze kunnen herinneringen oproepen, ervoor zorgen dat je creatiever wordt of je persoonlijkheid benadrukken. Door bijvoorbeeld paars te dragen voel jij je sterk, terwijl je stiekem best gevoelig bent.

Wie is Daniëlle Looije?
Veelzijdig, vol energie en nieuwsgierig zijn woorden die haar karakter beschrijven. Daarom heeft ze veelzijdigheid ook tot kunst verheven. Altijd op zoek naar verwondering die kleuren kunnen oproepen om dit vervolgens in een sieraad, een kunstwerk of tafel te kunnen verwerken. Danielle werkt altijd met perfectionistisch oog.

Sieraden webshop
En waar zijn die sieraden dan te vinden? Daan heeft een sieraden webshop gemaakt, hierin staan alle sieraden tentoongesteld en beschikbaar voor de verkoop. Maar wil je iets op maat laten maken dan staat Daan daar ook voor open.