lokale SEO van Power SEO
B2B

PowerSEO Rankt uw site hoger

Wilt u uw site hoger laten scoren in zoekmachines? PowerSEO kan u helpen! Wij krijgen u naar de top van de zoekmachine rankings, zodat meer mensen te weten komen over uw bedrijf en kopen wat je verkoopt. Het is niet moeilijk, maar het vergt wel wat werk van uw kant. U zult wat veranderingen op uw site moeten aanbrengen voordat we samen aan de slag gaan wellicht, maar dan kan het echte werk beginnen. PowerSEO doet aan linkbuilding, Lokale zoekmachine optimalisatie en Google Mijn Bedrijf optimalisatie.

Linkbuilding

Linkbuilding is de nummer één manier om je positie in zoekmachines te verbeteren. Wij voeren linkbuilding campagnes die relevant zijn voor de inhoud van je site, zodat elke websitelink veel meer kracht heeft dan wanneer het gewoon een willekeurige hyperlink op een andere site zou zijn. Er zijn ook andere voordelen – je krijgt links van sites in alle uithoeken van het web zodat het natuurlijk lijkt.

Lokale SEO

Lokale SEO houd in dat je gerangschikt te krijgen voor specifieke zoekopdrachten die relevant zijn voor je zaak. Als iemand zoekt naar “bloemenwinkel in Amsterdam”, wil je bovenaan in de zoekresultaten verschijnen, zodat ze over je winkel te weten komen en bloemen bij je kunnen bestellen! Daar helpt lokale SEO mee.

Google mijn Bedrijf

Google mijn Bedrijf is het telefoonboek van Google. Als je niet in de top 3 staat van de zoekresultaten, zal je bedrijf niet als eerste op Google gevonden worden. PowerSEO kan je helpen een plaats op de eerste pagina te krijgen voor de juiste zoektermen, zodat je klanten je kunnen vinden. Dit is heel belangrijk want 63% van alle zoekers klikt op een bedrijf dat in de top drie posities verschijnt.

Als dit u interesseert, neem dan vandaag nog contact met ons op of kijk op Powerseo.nl.