Beauty

Powderbrows of toch wat anders?

Het is je vast niet ontgaan, tegenwoordig zijn er schoonheidsbehandelingen voor bijna alles, van de wenkbrauwen en wimpers tot de lippen, er zijn allerlei dingen mogelijk. In 2022 zijn beauty behandelingen populairder dan ooit. De pandemie is voorbij en heel Nederland mag weer mooi zijn!

In dit artikel gaan we dieper in op de schoonheidsbehandelingen die er in 2022 bestaan (en die je misschien nog niet kende) dus lees mee en verrijk jouw kennis over de meest populaire schoonheidsbehandelingen van 2022. Verschillende eigenaren van schoonheidssalons geven hun tips voor de behandeling waarin ze het meest gespecialiseerd zijn als het gaat over het zoeken van de juiste behandeling

Ombré Powderbrows

Mijn specialiteit is het zetten van natuurlijk ogende powderbrows. Bij deze behandeling krijgt de klant mooi semi permanent make up bij de wenkbrauwen die de ogen en de rest van het gezicht een mooie schoonheidsboost geven. De artiest die je kiest om jouw powderbrows behandeling te laten zetten gaat bepalen hoe jouw wenkbrauwen er uitzien. Daarom is het van belang om goed te kijken naar resultaatfoto’s van de betreffende schoonheidssalon. De eindresultaten van ombré powderbrows zijn erg verschillend per salon. De ene specialist doet het namelijk erg natuurlijk, en een ander maakt juist dikke vlakken, bedenkt dus wat je wilt en kies daarop gebaseerd een gespecialiseerde salon uit.

Ik heb in mijn salon de mogelijkheid voor mensen om een intake te doen en hun wensen te bespreken. Zo komen we er samen achter wat mooi is voor jouw wenkbrauwen. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten, en streven er na om alle wensen van de klant te voldoen.

Lippigmentatie

Tot kort geleden dachten dames bij het accentueren van de lippen gelijk aan lipfillers, maar in 2022 kan het zijn dat ze eerder termen als lip blush of lippigmentatie noemen. Lippigmentatie is een vrij nieuwe PMU behandeling waarbij kleur in de lippen aangebracht wordt. Je begrijpt dat daar natuurlijk vanalles mee mogelijk is. Zoals je bij tattoo’s schaduw kan creëren, kan dat bij de lippen ook. We hebben dit schaduweffect al eerder gezien bij bijvoorbeeld de powderbrows behandeling, maar bij de lippen kan echt een effect worden gerealiseerd van vollere lippen. Dus als je je lippen te klein, onsymmetrisch of te licht van kleur vindt kan lippigmentatie jouw probleem oplossen.

Met de lippigmentatie kleuren zijn de mogelijkheden oneindig, pigment wordt namelijk gemengd naar precies de kleur die je wilt hebben. Houd er wel rekening mee dat de kleur er net na behandeling veel donkerder uit gaat zien en nog 35% minder donker wordt. Ook kunnen je lippen na de lip blush behandeling erg opgezwollen zijn. Dit gaat weg in een aantal uren/dagen (verschillend per type behandeling en persoon)

Faux Freckles

Ken jij de faux freckles behandeling al? Wellicht dat dit een behandeling die je tot nu toe is ontglipt. Misschien ben je bekend met het tekenen van sproetjes met een potlood? Faux freckles is eigenlijk gewoon een semi permanente sproetjes tattoo laten zetten op je gezicht. Je hebt de keuze of je de sproetjes juist opvallend wil laten shinen of ze schattig en subtiel verwerkt wilt hebben op jouw huid. Hierbij heeft iedereen zijn eigen smaak, maar is beide mogelijk bij mijn salon. In het begin keken mensen nog op van de faux freckles behandeling, en dat is te begrijpen omdat het sproetjes tatoeëren pas sinds recent wordt uitgevoerd. Maar in 2022 is het laten zetten van een sproetjes tattoo helemaal niet gek meer! Er komen dagelijks meiden in de salon voor faux freckles, sommige willen er veel, maar er zijn er ook een hoop die ze echt alleen klein en subtiel op de achtergrond willen hebben.

Faux freckles blijven 2 tot 3 jaar zitten, maar worden over tijd wel vager. Voor het beste resultaat kom je in ieder geval één keer per jaar terug in de salon voor een touch-up

Wimperextensions en Lash Lift

Wimperextensions kennen we tegenwoordig allemaal, bij deze techniek worden er namaak wimpers op de echte wimpers geplaatst. Je kunt er verschillende kanten mee uit en er kunnen tot wel 8 verschillende wimpers op 1 wimper geplaatst worden.

Wil je wat met je wimpers doen maar wil je geen wimperextensions? Dan heb je geluk want wimperextensions almere voert ook lash lift behandelingen uit. In deze behandeling zullen wij jouw wimpers liften en verven. Hier komen geen nep wimpers aan te pas. Jouw wimpers zullen door een lash lift een mooie krul krijgen die tot 6 weken kan blijven zitten zonder dat je wat aan je wimpers hoeft te doen. Dat is toch ideaal, elke ochtend wakker worden met mooie wimpers. Ook voor op vakantie is het perfect want jouw wimpers blijven zelfs goed zitten nadat je het water uit komt! Perfect in combinatie met powderbrows

Huid Behandelingen

De bekendste in de schoonheidsbranche zijn natuurlijk de huidbehandelingen. Ik denk dat er weinig vrouwen zijn die hier niet van gehoord hebben. Nu zijn er wel bijzonder veel verschillende huid behandelingen, van microneedling tot BB glow en van acne behandeling naar bindweefselmassage. Met de huid is vanalles mogelijk, de behandeling die je zoekt hangt heel erg van jouw wensen af, maar ook van wat de salon aanbied. Niet elke salon bied alle huid behandelingen aan die er bestaan, dat zou niet te doen zijn.

In de salon gebruiken wij voor onze huidbehandelingen een geweldig merk dat voor 99% biologisch is en helemaal uit natuurlijke producten bestaat. De lijn vanabsolution producten die wij gebruiken zijn een geweldige aanwinst voor de poriën van uw huid. Er is voor elk type huid en elk type huidprobleem wel een product te vinden binnen absolution. Deze producten zijn wat ons betreft de revolutie in huidverzorging. Naast dat de producten in de schoonheidssalon gebruikt worden voor de behandelingen, kunt u de producten ook kopen om thuis te gebruiken voor uw dagelijkse verzorging, en we kunnen wel zeggen dat de reacties voluit lovend zijn! Wij zijn dus erg fan van absolution, maar onze klanten ook!