Eten en Drinken

Originele snoep cadeautjes voor kinderen

Originele snoep cadeautjes voor kinderen

Zoek je een origineel cadeautje voor een kind en weet je niet goed wat je moet kopen? Dan zit je met snoep altijd goed, want welk kind houdt nou niet van een lekker snoepje? Er zijn tegenwoordig veel snoepjes verkrijgbaar in originele verpakkingen. Ben je benieuwd naar welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Snoep in de vorm van fastfood

Houdt de jarige van een lekkere pizza, taco of juist van sushi? Geef dan snoepgoed in de vorm van zijn of haar favoriete maaltijd cadeau. Dit zijn snoepjes die precies lijken op bijvoorbeeld een pizza of een box met sushi.

Snoep in de vorm van een spel

Een spelletje cadeau geven is altijd een goed idee. En als dit in combinatie is met snoep, valt het vast en zeker in de smaak. Een origineel spel is de Bean Boozled Game. Dit is een spelletje waarbij je aan een rad mag draaien en het snoepje moet eten waar de wijzer op valt. Dit kan een lekker snoepje zijn, maar het kan ook een snoepje zijn die een minder lekkere smaak heeft. Een leuk geluksspel dus!

Lolly pot

Chupa Chups vallen bijna altijd in de smaak bij kinderen. Chupa Chups is het bekendste merk onder de lolly’s. Ze hebben allerlei verschillende smaken, zoals aardbei, cola, yoghurt, sinaasappel, appel en framboos. Er zit er dus altijd wel eentje bij die in de smaak valt. Deze lolly’s zijn verkrijgbaar in een grote pot, bedrukt met een vrolijke print. Erg leuk dus als cadeautje!

Zoek jouw cadeautje uit

Er zijn veel originele snoep cadeautjes te verzinnen. Wil je een van deze snoepjes binnenkort cadeau doen? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline en zoek jouw cadeautje uit! Ze hebben een groot assortiment aan thema snoep, Amerikaans snoep en schepsnoep.