B2B

Opnij advisering & verloning – uw payroll/uitzendbureau

Opnij advisering en verloning is een kleinschalig, maar zeer ervaren payroll/uitzendbureau dat staat voor laagdrempelig, persoonlijk en niet werkt met grote teams, maar met 1 op 1 contacten.
Uit ervaring weten wij dat kandidaten en bedrijven het lastig vinden om te maken te hebben met meerdere schakels, vandaar dat wij gekozen hebben voor korte lijnen en persoonlijke benadering. Geen grote teams, geen groepen personen maar één vast contactpersoon en duidelijke, strakke lijnen.

Opnij advisering & verloning houdt zich bezig met werving, selectie, payrolling en het uitzenden van personeel in diverse branches: van bouw tot aan horeca! Wanneer u op zoek bent naar personeel of een betrouwbare payroll-partner dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan kunnen wij u helpen door het complete werkgeverschap en bij behorende risico’s of alleen de werving & selectie uit handen te nemen!

Wat houdt onze payroll-dienstverlening in?
Bij onze payroll-dienstverlening kunt er voor kiezen om uw zelf geworven medewerkers bij ons onder te brengen, wij nemen dan het complete werkgeverschap uit handen.

Voordelen van onze payroll-dienstverlening:
– U heeft een eigen externe afdeling personeelszaken die alles voor u regelt zoals bijvoorbeeld contracten, loonspecificaties, alle afdrachten en verzuimbegeleiding;
– Geen zorgen over personele administratie en arbeidsrechtelijke risico’s;
– U weet van tevoren altijd exact wat u betaald door ons all-in tarief en ontvangt dit op één overzichtelijke factuur;
– Het eerste half jaar een volledig flexibel contract;
– Besparing van tijd en kosten van eigen personele administratie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende folder of offerte aan via het contactformulier op onze website!