Cultuur,  Life

Op vakantie naar Indonesië? Kies één van onze rondreizen!

Wil jij lekker er tussenuit maar weet je nog niet waar je precies heen? Kies dan eens voor een rondreis Indonesië! Deze eilandengroep heeft zo ontzettend veel te bieden, dat er altijd wel wat voor jou tussen zit. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder, want we zullen verschillende rondreizen uitlichten. Welke ga jij kiezen?

Rondreis Java

Ga op reis en geniet van de hoogtepunten dat dit vulkaaneiland te bieden heeft! Bezoek bijvoorbeeld de prachtige botanische tuin in Bogor. Hier vind je duizenden tropische bomen en planten in de meest prachtige kleuren! Of bekijk indrukwekkende architectuur in Bandung. Hier staan nog veel koloniale huizen en gebouwen uit de Nederlandse tijd. Ook kun je een dag (of twee!) spenderen in de enerverende stad Jogyakarta, waar je bijvoorbeeld een fietstocht kan doen. Kortom; Java heeft genoeg te bieden!

Rondreis Sumatra

Verken jij liever de ongerepte natuur? Ga dan op rondreis in Sumatra! Hier kom je oog in oog te staan met slingerende orang-oetans in de prachtige jungle. Hier ben je echt even weg van de bewoonde wereld! Bezoek oliepalm- en rubberplantages of ontmoet olifanten en misschien mag je zelfs wel wassen. Voor de echte flora en fauna liefhebbers is Sumatra the place to be!

Rondreis Molukken

Ervaar veel Nederlands geschiedenis met een rondreis over de Molukken. Deze eilanden werden erg belangrijk voor de VOC, vooral vanwege de kruidnagelplantages. Maar wil je even weg van dit alles? Ook dat kan met prachtige boottochten tussen de vele tropisch uitziende eilanden met blauwe zee en hagelwitte stranden. Geniet dus van een afwisselende rondreis als je kiest voor de Molukken!

Rondreis Lombok

Geniet van prachtige, uitgestrekte stranden met een rondreis op Lombok! Het tropische plaatje is hier compleet met witte stranden, palmbomen en een prachtige blauwe zee. Of bezoek onontdekte plaatsjes als Sekotong. Hier kun je heel goed duiken en snorkelen waar je de riffen en zelfs schildpadden kunt tegenkomen in een prachtige onderwaterwereld. Combineer dus stad en zee met deze rondreis!

Rondreis Sulawesi

En last but not least lichten we Sulawesi uit. Ontdek hier de interessante cultuur zoals de havenstad Makassar met nog veel Nederlandse invloeden. Of kies voor prachtige natuur op het eiland Liukang Lu. Hier kun je tijdens het snorkelen vele kleurrijke vissen en koraalriffen bekijken. Dat zal een moment worden op niet snel te vergeten!

En zit er een rondreis tussen die jou aanspreekt? Welke je ook kiest, Indonesië heeft zo ontzettend veel te bieden dat je nooit spijt zal krijgen!