Beauty,  Trends

Niche4Health

Niche4Health is een specialist in gehydrolyseerd collageen poeder. Dit zijn collageen supplementen die als het ware al voor-verteerd zijn, en zodoende beduidend makkelijker op te nemen is voor het lichaam. Dit poeder kun je eenvoudig in je thee, koffie, of welke koude of warme drank dan ook mengen. Collageen poeder heeft geen smaak, althans niet merkbaar.

Maar waarom zou je eigenlijk überhaupt beginnen aan collageen supplementen? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat na ons 25ste levensjaar, de lichaamseigen productie van dit super eiwit, snel afneemt. Zodoende, ontstaat er een te kort. Het is mogelijk om via dieet de collageen inname te verhogen. Voedingswaren die relatief veel collageen bevatten zijn bijvoorbeeld vis en vlees. Het probleem met collageen in deze vorm is dat het eerst moet afgebroken worden door het lichaam. De opname is niet efficiënt. Daardoor zal je veel vlees en vis moeten eten om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden te komen. Dit is onwenselijk voor velen.

Een optimale collageen huishouding is belangrijk voor meerdere doeleinden:

– Sport: Zoveel mogelijk pijnvrij kunnen sporten ook op leeftijd
– Beauty: rimpels voorkomen, mooiere huid en nagels rapporteren veel gebruikers
– Algehele gezondheid: het bindweefsel rondom de darmen beschermt de spijsvertering. Collageen is hier een onderdeel van

Niche4Health produceert hoogwaardige collageen, het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Zo bevat het poeder collageen van Peptan, wat door velen gezien wordt als de Rolls Royce onder de collageen poeders. Daarbij verrijkt Niche4Health het poeder met zowel vitamine C als D. Deze vitamines zijn belangrijk voor de opname van het collageen, en stimuleren daarbij ook het lichaam om zelf meer collageen aan te maken. Daarbij zijn deze vitamines sowieso belangrijk voor de algehele gezondheid en ondersteunen de doelen van collageen gebruikers. Sommige collageen gebruikers is het bijv. te doen om sterke, gezonde botten. Vitamine D heeft daarin ook een belangrijke rol.

Verdere voordelen aan bestellen bij Niche4Health zijn dat als je besteld voor middernacht, je de volgende dag de pot in huis hebt. Er is sprake van kosteloze verzending. En mocht het product je niet bevallen, dan geldt de niet goed, geld terug regeling. Ten slotte is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor nog meer voordeel.