Eten en Drinken

Natural Spices – Verse kruiden en specerijen voor professionals én thuiskoks

Natural Spices is een one stop shop voor alle kruiden, specerijen, sauzen, BBQ rubs, marinades, dressings, en worstmakerij behoeften.

Steeds meer koks uit restaurants in Nederland maar ook wereldwijd vertrouwen op Natural Spices wanneer het aankomt op kruiden en specerijen. Top kwaliteit, tijdige levering en scherpe prijzen maken ertoe dat food professionals keer op keer kiezen voor Natural Spices als hun smaakmaker.

Natural Spices staat voor puur en eerlijk. In vaktermen noemen we dat ook wel cleanlabel. Wilt zeggen, geen rare ingrediënten met namen die je niet kunt uitspreken, geen e-nummers wanneer niet noodzakelijk. Een steeds groter wordend deel van het assortiment is 100% biologisch vervaardigd incl. certificering (SKAL). Wij spelen in op veranderende behoeften in de markt. Glutenvrij, zoutvrij of vrij van glutaminaat (MSG), you name it, geen probleem voor ons.

Natural Spices empowered tevens ondernemers die nieuwe smaak sensatiesop de markt willen brengen. Daarbij is het mogelijk om bestaande producten te ‘revampen’ en de smaak naar een hoger plan te tillen en nieuw leven in te blazen.

Met de recent gelanceerde kruidenmixen voor thuis lijn van Natural Spices is het zelfs voor thuiskoks met twee linkerhanden mogelijk geworden om in een handomdraai smaakvolle gerechten te maken van simpele alledaagse zaken zoals patat of bloemkool. Probeer bijv. Pablo’s Potato, een cajun kruidenmix voor frietjes uit de airfryer. En vis-a-vis maakt je gebakken zalm onweerstaanbaar. Of wat te denken van Holy Guacamole voor een Mexicaans thema avondje.