Wonen

Moederdag: Cadeautips voor in de tuin

Zondag 14 mei is het weer zover! Het is weer tijd om je (schoon)moeder te verwennen. Heb jij ook zo’n (schoon)moeder die alles al heeft? Al eens aan tuinmeubelen gedacht? Er zijn heel veel leuke tuinmeubelen die je voor Moederdag zou kunnen geven. Moederdag draait om haar, dus zet die tuinmeubelen maar klaar! Wil je toch iets minder geld aan een cadeau besteden? In plaats van tuinmeubelen zijn er gelukkig nog genoeg andere opties!

Maak het haar comfortabel

Er zijn ontzettend veel soorten tuin meubelen waar je je (schoon)moeder blij mee zou kunnen maken. Hoe fijn is het, wanneer ze een heerlijk plekje in de tuin heeft waar ze zich terug kan trekken met een boek en een lekker drankje. Dit kan bijvoorbeeld met tuinmeubelen zoals een mooi ligbed, een hangstoel of een hangmat. Deze verschillende tuinmeubelen hebben allemaal als voordeel dat het leuk staat in de tuin en je (schoon)moeder kan er heerlijk comfortabel in liggen. De mogelijkheden qua tuinmeubelen zijn eindeloos. Wat dacht je van een mooie schommelstoel voor in de tuin? Zo zie je maar, de keuze is reuze op het gebied van tuin meubelen.

Leuke accessoires voor in de tuin

Naast tuinmeubelen kan je natuurlijk ook denken aan leuke accessoires voor in de tuin. Maak je (schoon)moeder blij met wat leuke sierkussentjes voor op haar tuinmeubelen of koop een mooi kleurrijk plaid. Voor je het weet wil ze haar tuin niet meer uit! Heeft ze toevallig een overkapping? Denk dan eens aan mooie decoratie voor op de tuintafel zoals leuke vaasjes of waxinelichthouders.

Zeg het met bloemen

Het klinkt misschien afgezaagd, maar bloemen en planten doen het altijd goed als cadeau op moederdag. Naast leuke tuinmeubelen, maak je haar tuin fleurig met mooie bloemen en planten. Kies wel voor bloemen die al in bloei staan. Hoe kleurrijker, hoe beter. Mocht ze zelf groene vingers hebben, dan is het een leuk idee om haar bijvoorbeeld een snoeisetje cadeau te doen. Op die manier kan ze zelf haar mooie bloemen en planten keurig onderhouden.

Heb jij na het lezen van deze blog genoeg ideeën opgedaan om je (schoon)moeder een leuke moederdag te bezorgen? Met leuke tuinmeubelen of accessoires voor in de tuin zit je altijd goed.