Eten en Drinken

Minder voedselverspelling door Food Huggers

In de Westerse wereld wordt er nog steeds ontzettend veel voedsel verspild. Nederland is daarin geen uitzondering, helaas. Meer dan 30 kilo per persoon verdwijnt er elk jaar in de grijze of groene container. Dat is zonde. Meer dan dat, we mogen ons er voor schamen! In grote delen van de wereld lijden mensen honger. Een eerlijke verdeling is misschien een illusie, maar we kunnen op zijn minst ons best doen om minder voedsel te verspillen.

Een simpele en duurzame oplossing

Er is gelukkig al jaren aandacht om voedselverspilling tegen te gaan. Er draaien campagnes om mensen er van bewust te maken. Ook zijn sommige producten steeds langer houdbaar. Maar eenmaal aangebroken, bederven producten snel. Daar is nu een simpele, maar duurzame oplossing voor. Dankzij foodhuggers houd je producten langer houdbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fleurige food huggers doen hun werk

De huggers zijn er in allerlei soorten en maten. Gebruik ze bijvoorbeeld om halve tomaten, citroenen, appels of uien te bewaren. Voor avocado’s zijn er aparte avocado huggers beschikbaar. De food huggers zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en passen ook op bijvoorbeeld potjes. In de praktijk zijn ze goed toepasbaar. Zo kunnen ze in de vaatwasser, magnetron en diepvries! Ideaal dus en een echte musthave in je keuken.
Zo houd jij je producten dus langer vers. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor het milieu. Help mee in de strijd tegen voedselverspilling, gebruik food huggers!