Life

Met fondant maak je van elke taart of cake een feestje!

Met fondant maak je van elke taart of cake een feestje!

Als amateurbakker wil je natuurlijk niets liever dan je taart of cake zo mooi mogelijk maken met allerlei versieringen. Want elk feest is natuurlijk een reden om iets prachtigs aan je gasten te serveren! Ben je een taart aan het bakken voor een verjaardag van één van jouw kinderen, buren, neven of nichten? Ga dan eens op zoek naar wat leuke ideeën voor een versierde taak of cake! Natuurlijk kan je al deze ideeën ook gebruiken voor andere feestelijke bezigheden. Maar hoe versier je je taart op een leuke manier? In dit blog geven we een drietal tips over het decoreren van je taart of cake die je aan het bakken bent. Om alvast een klein tipje van de sluier weg te geven: met de fondant van Baktotaal Bouwhuis maak je van elke taart een feestje!

Ga voor een personal touch

Heeft de jarige een favoriete kleur? Kies dan voor die kleur als basis voor jouw taart of cake! Met deze kleur is de basis voor jouw bakcreatie dan al gelegd. Simpel toch? Daarna kan je met fondant een prachtige tekst op jouw bakcreatie plaatsen. Van termen als ‘Gefeliciteerd’ tot aan ‘Happy Birthday to youuu!’, het kan allemaal. Maar waarom geef je er niet een personal touch aan? Plaats een tekst op de taart of cake die rechtstreeks uit je hart komt. Zo wordt jouw bakcreatie nog persoonlijker, en dus nóg lekkerder!

Kies voor een stripfiguur

Kinderen zijn dol op stripfiguren. Het is natuurlijk niet voor niks dat Donald Duck en Goofy zo populair zijn onder kinderen. Kies voor een stripfiguur op jouw bakcreatie wanneer je een taart aan het bakken bent voor één van jouw kinderen!

Maak gebruik van 3D

Als je 3D wil implementeren in jouw bakcreatie, heb je verschillende uitsteekvormen en kleuren fondant nodig. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een tutorial geschreven of op YouTube geplaatst met het 3D ontwerp naar jouw keuze!