Wonen

Maak van je terrasoverkapping een gamehoek!

Hou jij ervan om te gamen, maar vind je het ook fijn om met goed weer buiten bezig te zijn, dan is de oplossing snel bedacht: je terrasoverkapping wordt je nieuwe gamehoek. Een geweldig idee natuurlijk, maar je moet wel goed opletten op bepaalde onderdelen om het helemaal te laten slagen. In deze blog leggen we deze voor je uit, dus lees snel verder!

  1. TV en device

Laten we beginnen met het belangrijkste van alles: hetgeen dat het gamen mogelijk maakt. Hoe je dit precies wil doen is aan jou: zo kun je kiezen voor een grote flatscreen televisie, die het tegelijkertijd ook mogelijk maakt om buiten naar je favoriete shows te kijken. Sommige mensen geven juist de voorkeur aan een kleiner beeldscherm, omdat ze hiermee nog wel het natuurlijke gevoel van een terrasoverkapping in stand houden. The choice is yours, net als met welk device je gebruikt om te gamen!

  1. Internetconnectie

Vervolgens gaan we bezig met de technische kant van je gamehoek, namelijk het internet. Buiten gamen lijkt onmogelijk, omdat je internetverbinding hier vaak een stuk slechter is, maar met een slimme inzet van wifi-versterkers, lukt het jou om de gewilde connectie in stand te brengen. Zo is het geen enkel probleem om vanaf buiten online spellen te spelen en al je tegenstanders te verslaan.

  1. Gamestoel

Je wil natuurlijk te allen tijde zo comfortabel mogelijk kunnen gamen. Binnen gebruik je daarvoor een gamestoel, dus waarom niet ook buiten? Omdat je het natuurlijk nog wel in je tuinthema wil laten, is een tuinstoel een goede mogelijkheid. Deze brengt precies het comfort waar jij naar op zoek bent, maar zorgt ook voor een makkelijke combinatie met andere tuinmeubelen zodat je gamehoek ook inzetbaar is om gasten te ontvangen.

  1. Koelkast

Ben jij een gamer die lange gamesessies uitvoert en daarbij het liefst zo min mogelijk van z’n plek af komt? Dan is het handig om een koelkast dichtbij te hebben, zodat je goed kunt blijven drinken tijdens het gamen. Deze koelkast zal niet alleen handig zijn tijdens het gamen, maar kan ook handig ingezet worden wanner jij gasten ontvangt, aangezien zij natuurlijk ook een drankje lusten.

Succes!

Gamen terwijl je een frisse neus haalt voegt een hele nieuwe dimensie aan je games toe. Volg onze tips en ervaar het zelf!