Wonen

Maak kennis met de slaapbank

Bij het woord slaapbank, denken velen van ons al gelijk aan paniek. Een veel te harde bank waar je niet comfortabel op kunt zitten en liggen. Daarnaast is de bank omtoveren, ook nog is een zware klus. Gelukkig is niet iedere slaapbank hetzelfde. Er zijn echt talloze verschillende slaapbanken. Een slaapbank 140 breed heeft de afmeting van een twijfelaar. Prima geschikt voor één persoon en lekker knus voor als je met twee personen bent. Lees snel verder en ontdek meer over de slaapbanken.

 

Uitschuiven

Een slaapbank is gemakkelijk om te toveren tot een bed. Je hebt geen gedoe met extra onderdelen die je thuis moet bewaren. Er is ook geen sprake van lastige systemen waar je vingers klem tussen komen te zitten. De slaapbanken hoef je enkel uit te schuiven. Gemakkelijk en snel tover jij je bank om tot een ideaal bed. Er is geen hogere wiskunde of extreme spierkracht vereist. Vrijwel iedereen kan een slaapbank uitschuiven tot een echt bed om heerlijk in te slapen.

 

Opbergen

Een bed alleen is helaas niet helemaal voldoende. Een kussen en deken om onder te slapen, verhoogt het slaapcomfort. Deze spullen moet je naast de slaapbank nog ergens opbergen. Je kunt ervoor kiezen om dit op te slaan in de bank. Niet alle banken beschikken over voldoende opslagruimte. Het zijn namelijk niet enorm veel spullen, dus je hebt vast nog wel een plekje vrij in de kast.

 

Bespaar ruimte, geen comfort

Niet iedere woning is groot genoeg voor een hoekbank. Vaak denk je als eerste aan een hoogslaper wanneer er ruimte moet worden bespaard. Gelukkig zijn er meer opties dan enkel de hoogslaper. Denk aan de slaapbank. Een slaapbank geeft jouw de mogelijkheid om ook nog andere meubels in de woning te plaatsen. Bespaar ruimte en geniet van het comfort op de slaapbank.

 

Ga voor variatie

Een slaapbank heeft meerdere doeleinden en past daarom perfect in meerdere ruimtes. In de woonkamer zou de slaapbank het meest worden gebruikt als bank. In de slaapkamer daarentegen is de slaapbank waarschijnlijk vaak uitgeklapt tot een bed. De speelkamer is een ideale ruimte voor een slaapbank. Overdag kan er heerlijk worden gespeeld op de bank. In de avonduren breekt de tijd aan om naar bed te gaan. Als dat ene vriendje graag wil blijven slapen, dan tover jij de slaapbank gemakkelijk en snel om tot een ideale slaapbank.