Cultuur

LUXE SLOEP HUREN BIESBOSCH

LUXE SLOEP HUREN BIESBOSCH

Loopt u met de vraag, waar kan ik een luxe sloep huren om de Biesbosch te verkennen? Dan kunt u stoppen met zoeken. U heeft ons gevonden.

Wilt u genieten van een mooie dag op het water met een sloep in de Biesbosch? Neem dan direct contact op met Biesbosch Sloepenverhuur.

Wilt u een boottocht of een sloepen tocht maken door De Biesbosch? Dan zijn wij, van Biesbosch Sloepenverhuur de perfecte optie voor een perfect verzorgende dag met het verkennen van de Biesbosch met een sloep.

SLOEPEN VERHUUR BEDRIJF | BIESBOSCH SLOEPENVERHUUR

Biesbosch Sloepenverhuur is een bootverhuur bedrijf in Drimmelen die de beste en mooiste sloepen verhuurd voor het verkennen van de Brabantse Biesbosch.

DE BESTE SLOEPEN VOOR EEN DAGJE VAREN IN DE BIESBOSCH

Biesbosch Sloepenverhuur is een van de beste verhuurbedrijven die sloepen en bootjes verhuren in Drimmelen. Voor onze boten en sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig om door de Biesbosch te varen.

SLOEP HUREN BOOR DE BIESBOSCH VANUIT DRIMMELEN

Bij het huren van een sloep bij Biesbosch Sloepenverhuur vertrekt u vanuit een aanlegsteiger in Drimmelen en vaart u binnen enkele minuten in de Biesbosch.

Onze sloepen zijn gemakkelijk te besturen waardoor u diverse vaarroutes van de Biesbosch kunt volgen en optimaal kunt genieten van het prachtige natuurgebied.