Wonen

Ladder kopen

Ladder kopen

Een ladder kopen doe je bij Van Eldik Ladders. De meest ervaren laddermaker van Nederland. Waarom? Omdat ze dit al meer dan honderd jaar doen.

 

Werkplaats in Ochten

Midden in de Betuwe heeft Van Eldik Ladders haar eigen werkplaats waar dagelijks ladders worden gemaakt. Het vakmanschap is van generatie op generatie overgedragen. Daardoor weet je zeker dat je hier de beste ladder koopt. Je ziet hier namelijk alle soorten ladders terug. Naast een groot assortiment houten ladders hebben ze ook de aluminium variant op voorraad. Mocht een ladder niet meer in het magazijn staan? Dan wordt deze door de vakmensen snel en vakkundig voor je gemaakt. Wil je dit een keer zien dan is dat gewoon mogelijk. Je kunt op werkdagen altijd terecht in de werkplaats.

 

Speciale ladders

Naast de standaard ladders worden er ook speciale ladders gemaakt. Het zal je niet verbazen dat de vraag naar fruit- of plukladders groot is. Midden in de Betuwe! Dat betekende dat Van Eldik Ladders al snel diverse ladders voor deze fruitboeren ging maken. De driepootladder was hiervan een van de resultaten. Dit is een ladder die voorzien is van een derde ladderboom. Deze ladderboom wordt in het midden van de ladder geplaats en is voorzien van een scharnier aan de bovenzijde. Hierdoor klap je deze derde boom eenvoudig uit waardoor je hem vrij neer kunt zetten. Je zet de ladder als het ware tegen deze boom aan. Dat is handig voor de fruitplukker. Hij kan de ladder nu naast de boom neerzetten zoder deze te beschadigen.

 

Maatwerk ladders

Ga je een houten ladder kopen maar kun je niet vinden wat je nodig hebt? Dan bieden ze bij Van Eldik Ladders maatwerk aan. Maatwerk is altijd een mooi begrip. Maar wat betekent dat dan? Wanneer je op zoek bent naar een bredere ladder of juist een kortere. Dan passen ze bij Van Eldik de ladder aan voor je. Dat doen ze uiteraard wel zo dat de ladder veilig te gebruiken blijft. Dat wordt met maatwerk bedoel zodra je een speciale ladder gaat kopen. Aangepast met wel op zo’n manier dat het veilig blijft.

 

Een houten ladder kopen doe je bij Van Eldik

Zo zie je waarom je een houten ladder bij Van Eldik Ladders moet kopen. Naast het eeuwenoude vakmanschap hebben ze hier de mogelijkheid om de ladders naar wens te maken. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste ladder koopt voor jouw situatie.