la vie en rose cadeau logo
Eten en Drinken,  Trends,  Wonen

La Vie En Rose Cadeau

Ik vind geven altijd leuker dan ontvangen. Met twinkelende oogjes kijk ik naar kerstfilms, waar er zoveel mooie ingepakte cadeautjes liggen onder de kerstboom. Valentijnsdag waar ik mijn partner en mijn kindjes wil verrassen met een mooie kaart en een zorgvuldig uitgezocht cadeautje. Of de verjaardagen dan ben ik in mijn nopjes. Daar kan ik mijn enthousiasme in kwijt.

Daar zat ik op een winterdag mezelf af te vragen wat het volgende cadeautje ging worden. En daar ontstond het idee! Waarom ga ik niet andere mensen helpen met een zorgvuldig uitgezocht cadeautje. En dit cadeautje wordt ook nog eens luxueus, zorgvuldig, mooi, met gevoel ingepakt.

Een cadeautje krijgen dat “zo mooi” is ingepakt dat je het eigenlijk jammer vindt om het uit te pakken. Dat je nieuwsgierigheid het wint. Dat je het gevoel krijgt: Er heeft iemand iets met zorg en aandacht voor mij uitgezocht en ingepakt. Het maakt niet uit of een cadeau groot of klein is. Het gevoel wat je bij het cadeau krijgt, maakt het verschil Het gaat om het gevoel erachter. Dat iemand de moeite heeft genomen…

Kijk voor meer informatie op https://lavieenrosecadeau.nl/