B2B

Kinderfeestje? Denk eens aan een cadeautasje!

Kinderfeestje? Denk eens aan een cadeautasje!
Dat op een kinderfeestje niet alleen de jarige een cadeautje krijgt is natuurlijk al jaren gesneden koek. Maar dan komt wel de vraag bij de ouders te liggen, wat geef je de vriendjes en vriendinnetjes van je jarige Job of Jet? Het liefst wil je iets meegeven waar de kinderen jaren later nog over praten, of toch in ieder geval de volgende dag op school. Denk daarom eens aan cadeautasjes met kleine presentjes. Wil je meer weten of heb je inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Hun eigen goodiebag
Op evenementen en beurzen is het haast een uitzondering als je geen goodiebag met leuke gratis spullen meekrijgt, dus je hebt er vast wel eens eentje mee naar huis genomen. Maar nu is het jouw beurt om de goodiebag uit te delen. Hoe tof is het voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kind als ze een mooie tas met kleine cadeautjes meekrijgen als bedankje voor hun komst? Dat is iets waar ze echt wel mee thuis kunnen komen!

Kies een leuk design of wees zelf creatief
Er zijn online genoeg leuke cadeautasjes voor kinderen te vinden, met bijvoorbeeld tekeningen van dieren erop of vrolijke kleuren en taartjes. Maar nog mooier en leuker is misschien wel om een blanco cadeautasje te kiezen en daar zelf wat op te tekenen, of de feestvierders zelf iets op te laten tekenen. Zo heeft iedereen zeker weten een uniek tasje!

Ook leuk voor volwassenen
Zoals met zoveel dingen geldt ook hier dat het niet alleen leuk hoeft te zijn voor kinderen, ook voor volwassenen kun je goodiebags samenstellen. Bijvoorbeeld bij een bruiloft of een babyshower. Of verpak een goede fles wijn in een cadeautasje en geef het cadeau voor een verjaardag of als bedankje. Hoe dan ook, maak je de ontvanger blij met een leuk cadeau, inclusief mooie verpakking!

Maar waar koop je zoiets?
Het kopen van de cadeautjes waarmee je de tasjes vult neemt waarschijnlijk al genoeg tijd in beslag, dus het kopen van de tasjes moet eenvoudig zijn. En dat is het gelukkig ook, online bestel je ze gemakkelijk en snel bij bijvoorbeeld een webshop als Rotimshop. Daar heb je een uitgebreid aanbod aan verschillende cadeautasjes voor jong en oud. Hoef je alleen nog maar zelf de inhoud te bepalen!