Wonen

Jouw unieke interieur

Natuurlijk is geen enkele woonkamer een exacte kopie van een andere. Maar met een beetje inzet maak je er werkelijk iets bijzonders van dat je nergens anders vindt!

 

Niks mis hoor, met een beetje je kont tegen de krib gooien. Zeker niet wanneer ‘t om jouw crib gaat! Misschien laat je liever de boel de boel omdat je vaak wordt geconfronteerd met het motto doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Maar het gaat hier wel om de plek waar jij woont en gelukkig moet zijn! Dus mag je best je handen uit de mouwen steken en ervoor zorgen dat jij je in jouw woonkamer volledig op je plek voelt. Hoe je dat precies aanpakt? Tja, dat is helemaal aan jou. Laat jouw persoonlijke smaken en voorkeuren perfect naar voren komen en voeg de elementen toe waar jij blij van wordt.

 

Sorry, wat zei je? Tips? Joh, die hebben we in overvloed! Komen ze:

Wandbekleding

Soms bekruipt je wel eens het gevoel dat de muren op je af komen. In dat geval is het wel zo fijn dat die er aantrekkelijk uit zien. Oh, wanneer ze voor jouw gevoel gewoon op hun plek blijven staan ook, natuurlijk. Dat betekent uiteraard dat je wel een prettig ogend behang uit moet kiezen. Of dat je je muren zelf beschildert in je favoriete patronen en kleuren. Hang inspirerende illustraties, foto’s, schilderijen en posters op. Extra fijn wanneer je die nog eens zelf gemaakt hebt ook!

 

Daarnaast staan veel lampen op de grond of hangen aan het plafond. Maar verlichting kan ook aan de muur gemonteerd worden. Net als bijvoorbeeld een klok. Sterker nog, die hoeft niet specifiek plat tegen de muur bevestigd te zijn, maar kan net zo goed de vorm van een uithangbord hebben. Kies de meest unieke wandversieringen die helemaal passen bij jouw stijl – en waar je uiteraard de ruimte voor hebt.

Meubels

Modern, retro of waar je maar geld voor hebt. Tafels, stoelen, banken en kasten kunnen nogal wat gaan kosten! Tenzij je je tevreden stelt met tweedehands zitcomfort, uiteraard. En daar is niks mis mee. In kringloopwinkels kun je je hele interieur samenstellen dan wel aanvullen. Ook in jouw gewenste stijl is er altijd wel wat behoorlijks te vinden. Scheelt weer, toch?

Aankleding

Daar hebben we het eigenlijk al een beetje over gehad. Maar dat kun je natuurlijk een stuk breder trekken dan slechts afbeeldingen. Ook de beeldjes, fotolijstjes, planten en andere decoraties die je neerzet behoren tot aandachtspunten in je interieur. Wil je echt een eyecatcher op je tafel of vensterbank hebben? Maak dan je eigen plant terrarium, een zelfvoorzienend ecosysteem dat je geheel naar eigen smaak vorm kunt geven! Kies zelf de planten uit, evenals de glazen container waarin je nieuwe leven mag groeien.

 

Veel plezier met het in orde maken van jouw persoonlijke interieur!