Life

Jouw personal trainer aan huis

We zitten op moment van schrijven al bijna een jaar in de COVID-19 situatie. Sportscholen zijn lange periodes dicht geweest. We zitten meer thuis. Met name in de wintermaanden is het verleidelijk om de hele dag thuis te blijven zitten, Zoom meetings af en aan houdende. Voor je het weet is het alweer donker en heb je al helemaal geen zin meer om naar buiten te gaan en te bewegen.
Zodoende, er is zelfs een speciale term voor, zijn er coronakilo’s ingeslopen. Een sedentaire lifestyle tezamen met veel afhaal maaltijden doet je lichaam bepaald geen goed.

Wat je nodig hebt, is een personal trainer. En liefst eentje aan huis. Zo kun je geheel coronaproof gewoon doortrainen. Thuis of lekker buiten in een stadspark of bos in de omgeving.

Een van de toegevoegde waarden van een personal trainer is dat deze tevens fungeert als een stok achter de deur. Als je iedere dinsdagmiddag bij wijze van spreken een afspraak hebt staan, dan leef je die goede voornemens die we ook deze januari weer gemaakt hebben beter na.

Kost dat geen rib uit het lijf zo een personal trainer? De kosten weerhouden veel mensen ervan om een personal trainer in te huren. Althans de mythe dat een personal trainer alleen weggelegd is voor BN’ers. De kosten variëren van 40 tot 100 Euro per maand, uitschieters daargelaten. Dat is nogal een grote range. De exacte kosten zijn terug te leiden tot een aantal factoren. In de eerste plaats, wat is de ervaring van de personal trainer in kwestie. Daarnaast, op welke locatie? In Amsterdam zal dit prijziger zijn dan in Drenthe. Het soort training speelt een rol. En bij de meeste personal trainers is het zo dat als je meerdere sessies vooruit boekt er sprake kan zijn van een significante bulk korting.

Bij Jouw Personal Trainer aan Huis vindt je een brede selectie aan trainers van beide geslachten. Prefereer je als vrouw een vrouwelijke trainer? Geen probleem. Of vice versa. Daarnaast is het mogelijk om een zogenaamde duo training in te lassen. Praktisch betekent dit dat je met je trainingsmaatje samen een sessie kunt houden. Dit kan je partner, een vriend(in) of familielid zijn, wat je maar wilt. Zo kun je de kosten van de personal trainer verdelen.

Twijfel je nog of personal training wel iets voor jou is? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een proefsessie, deze is eveneens beschikbaar voor Lifestyle Experience bezoekers.