B2B

Jouw partner in winkelreclame

Jouw partner in winkelreclame

Kortingsticker.nl biedt een groot assortiment kortingsstickers, prijsstickers, sale stickers, blanco stickers, beschrijfbare stickers, maatstickers en promotionele winkelreclame. Maar denk ook aan raamstickers, raamteksten en sale posters voor de retail- en detailhandel. Heb je een nieuwe collectie in de winkel? Bestel dan stickers met de opdruk nieuw of nieuwe collectie. Daarnaast kun je als Belgische winkelier ook bij ons terecht voor solden en koopjes stickers. Heb je binnenkort een sale of uitverkoop? Dan helpen wij jou graag verder!

Trek de aandacht van winkelbezoekers met sale stickers en posters!

Winkelbezoekers richten sneller hun aandacht op winkels met sale, actie, uitverkoop of opruiming. Hoe meer aandacht je weet te trekken, hoe meer je verkoopt! Onze stickers en posters zet jouw klanten aan tot mooie aankopen.

Maak je product af met verpakking stickers!

Leuk je producten op met bedankt stickers en cadeau stickers. Plak de sticker bijvoorbeeld op cadeau artikelen, inpak papier, of bedank je klanten voor het aangekochte product. Verkoop je veganistische of biologische producten? Onze healthy food stickers worden bedrukt op 100% gerecycled sticker papier. Wij hebben stickers met teksten zoals vegan, biologisch, organisch, natuurlijk, allergeenvrij, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Te Koop en te Huur posters

Heb je een pand te koop of te huur? Trek dan de aandacht van potentiële kopers met te koop of te huur posters. Wist je dat de poster ook te personaliseren is met eigen telefoonnummer? Zo kunnen geïnteresseerden eenvoudig contact opnemen!