Financieel

Je financiële doelen behalen door te beleggen

Je financiële doelen behalen door te beleggen, besparen en extra inkomen

Iedereen heeft wel financiële doelen, die ze willen behalen. Met dejongebelegger.nl helpen we jou deze doelen te behalen.

Onze missie

Is andere informeren en enthousiast maken over financiën en helpen om vermogen op te bouwen! We laten je verschillende manieren zien die je financieel kunnen helpen, allemaal door middel van drie simpele stappen.

Bij elk van deze stappen valt winst te behalen. Je kan ons zien als jouw financiële vriend, zo kan je altijd een bericht sturen. Niet geheel onbelangrijk: het enige beleggingsblog met een gediplomeerd vermogensadviseur als eigenaar.

De drie stappen

sparen en besparen

Sparen & Besparen

Grip krijgen op je financiële situatie, door te sparen en besparen. Hoe meer je bespaart, hoe meer je overhoudt om te investeren.

beleggen en investeren

Beleggen & Investeren

Gooi je benen achterover en zet je geld aan het werk door te beleggen en investeren. Zo groeit jouw vermogen gestaag door middel van rendement en dividend.

passief inkomen verdienen

Passief Inkomen

Door middel van crypto staking-rewards, dividend of door (online) te ondernemen kan ook jij (passief) extra inkomen verdienen.

Blog over beleggen

Regelmatig worden er ook nog blogartikelen gedeeld om kennis met je te delen. Deze blogs gaan over onder andere financiën, ondernemen en natuurlijk over beleggen en extra verdienen.

We delen ook regelmatig deskundige informatie over en onderzoek naar aandelen, aanbieders, acties voor gratis geld, crypto en meer.

Over dejongebelegger

Ik begrijp goed dat je eerst iets meer wilt weten over mij. Ik ben Pelle van Essen en de trotse eigenaar en maker van dejongebelegger.nl

De missie is om te informeren en te enthousiasmeren over financieel bewustzijn. Dit doen we op een leuke manier via dejongebelegger, door middel van het delen van kennis en tips. Omdat ik niet alle artikelen helemaal schrijf, praat ik hier in meervoud. Sommige stukken zijn door freelance schrijvers geschreven, wel worden alle stukken grondig gecontroleerd door mij, voordat ze gepubliceerd worden.

Weet dat je mij altijd een bericht kan sturen, of iets mag vragen. Je kan dit het beste doen via sociale media.