Kleding

Ik Ben Sieraden – Your fashion signature

Op zoek naar sieraden en accessoires die net even anders zijn maar wel betaalbaar? Dan is het aan te bevelen eens een kijkje te nemen op Ikbensieraden.

Het doel van ikbensieraden.nl is om de beste prijs te combineren met de hoogste kwaliteit. Zodat iedereen kan genieten van mooie sieraden uit onze fashion sieradencollectie. Meestal volgen zeer luxe merkjuwelen hun vaste klassieke ontwerplijnen, terwijl de kwaliteit van goedkope accessoires te wensen overlaat. Het trendy en chique assortiment van Ikbensieraden.nl bestaat uit betaalbare sieraden van uitstekende kwaliteit met unieke en diverse designs.
Iedereen is anders en smaken verschillen. Daarom hebben wij een breed aanbod met voor elk wat wils in onze webshop. Denk aan een fijn gouden kettinkje met een klein steentje voor bij een little black dress of juist een brede armband van leer voor bij een stoere spijkerbroek. Voor ieder type vrouw en ook elke kleur outfit hebben wij wel iets geschikts. Daar streven wij ook naar met de verschillende materialen en afwerkingen van onze sieraden. Maar ook mannen zijn bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor horloges, maar ook voor sieraden. Verras niet alleen jezelf, maar ook vrienden en vriendinnen met een mooi sieraad.

Specialiteit van Ikbensieraden, zijn met name de broches, reversspelden en koppel sieraden. Wat zijn koppel sieraden? Dit zijn sieraden in twee stuks. De bedoeling is dat jij en een lover dit gaan dragen. Maar ook zijn er vriendschapssieraden. Deze dienen dus voor bijv. vriend(innen) of zussen, moeder dochter, vader zoon, mentor leerling, wat je maar wilt. Zo kun je jullie speciale relatie uitdragen naar de buitenwereld.

Bij Ikbensieraden is er altijd sprake van gratis verzending. Betalen kan achteraf met Afterpay. Alles wordt netjes bezorgd met Post NL.