Wonen

HVPaqua: duurzame, fraaie en dimbare aquarium LED verlichting

HVPaqua is de specialist van Nederland wanneer het aankomt op aquarium LED verlichting.

Steeds meer aquarium bezitters kiezen voor LED verlichting voor hun aquarium. Dit is meer milieuvriendelijk, bespaart energie kosten, maar is tevens bevorderlijk voor het welzijn van de vissen en de sfeer in je woonkamer, of welke kamer het aquarium ook staat. Die laatste twee beweringen hebben wat meer uitleg nodig.

Ouderwetse aquarium verlichting is de hele dag, 24/7 fel. Hoe zou jij het vinden als er de hele dag een felle lamp op je gericht staat, zelfs wanneer je ’s nachts in bed ligt? Voor vissen geldt hetzelfde. Je doet je vis een enorm plezier door aquarium verlichting aan te schaffen met realistische dag en nacht simulatie. Bijkomend voordeel voor jou als vissen liefhebber is dat je zult opmerken dat de vis zich anders zal gedragen in de nacht. Het leef ritme van de vis verbeterd en zodoende kun je ook verwachten dat de vissen langer in goede gezondheid blijven.

Verder is de LED verlichting dimbaar naar eigen smaak met een afstandsbediening. Je ziet het veel reeds in Aziatische restaurants in Nederland, prachtige aquaria met een fraaie gloed. Het geeft een sfeer impuls aan de ruimte. Zodoende kun je de aquarium verlichting ook benutten voor stijlvoller wonen.

Bij HVP aqua heb je het voordeligste dimsysteem voor dag- en nachtsimulatie (waaronder zonsopkomst en – ondergang en nachtverlichting) van Nederland en België. Deze is beschikbaar voor zowel zoetwater als zoutwater aquaria. Door de speciale maatvoering kun je ervan op aan dat deze ook in jouw aquarium past. V.w.b. de montage, HVPaqua klanten rapporteren dat de installatie kinderlijk eenvoudig is. Mocht je tegen problemen oplopen, schroom niet om contact op te nemen. Je kunt zelfs geheel kosteloos en vrijblijvend persoonlijk lichtadvies aanvragen. Onze expert Robèrt staat klaar voor je en zal zijn licht laten schijnen op jouw situatie (no pun intended).