Beauty

Hoe kan een nep tattoo je outfit verrijken?

Hoe kan een nep tattoo je outfit verrijken?

Heb je je altijd al afgevraagd op welke verschillende manieren een neptattoo je outfit kan opfleuren? Lees dan vooral verder in deze blog, want daarin lees je hoe je dat het beste kunt gaan aanpakken.

 

Probeer iets nieuws

Het plaatsen van een nep tatoeage in vergelijking met een permanente tatoeage biedt veel voordelen. Het kiezen voor een tijdelijke sleeve is vooral interessant voor wispelturige mensen en die geregeld iets compleets nieuw proberen. Dit kan op allerlei gebieden betrekking hebben: een kapsel, kleding, schoenen en vele andere uiterlijke kenmerken. Wanneer er dan voor een permanente tatoeage wordt gekozen, kan het maar zo voorkomen dat hier na een tijd op is uitgekeken. Dat zou eeuwig zonde zijn, vooral omdat het zetten van een permanente tatoeage niet zomaar kan worden teruggedraaid. Met verschillende laserbehandelingen moet zo’n tattoo dan worden verwijderd en dat is zeker geen pretje.

 

Verschillende doeleinden

Een nep tattoo kan dus zeker je outfit verrijken zonder dat het anderen te veel opvalt. Het plaatsen van zo’n fake tattoo kan verschillende doeleinden hebben. Misschien heb je binnenkort wel een feestje en is een nep tattoo de perfecte oplossing om je outfit af te maken. Bovendien zit je dan niet voor altijd vast aan een echte tatoeage. Het kan ook zomaar zijn dat je je familie of vrienden eens flink wil laten schrikken. Zijn zij het absoluut niet eens met een permanente tattoo (en jij misschien ook niet)? Het kan nooit kwaad om hen eens in de maling te nemen.

 

Steel de show tijdens toekomstige feestjes

Over feestjes gesproken: momenteel zijn deze door de huidige corona maatregelen (nog) niet mogelijk, maar wat in het vat zit, verzuurt niet! Voor bijvoorbeeld een themafeestje is het plaatsen van een nep tattoo een uniek item waar je de show mee kunt stelen. Door een bijpassende tattoo uit te kiezen, zorg je ervoor dat je outfit in stijl wordt afgemaakt. Een paar mooie accessoires erbij en klaar ben je! Bovendien is het mogelijk om zelf zo’n tattoo te ontwerpen. Op deze manier zorg je ervoor dat alle items in de outfit op elkaar worden afgestemd.