Kleding

Hemdvoorhem – Webwinkel voor mannen

Hemdvoorhem is een one stop shop voor mannen (en hun partners). Je vindt hier alle essentiële kledingstukken die iedere man in zijn kledingkast nodig heeft en alsmede accessoires en toebehoren zoals parfum.

Hemdvoorhem maakt kleding en cadeautjes shoppen voor heren makkelijker. Zo heeft Hemdvoorhem een groot assortiment specifiek strijkvrije overhemden. Dat strijkijzer kan dan wel de vuilnisbak in, tenzij je er plezier aan ervaart (we don’t judge). Er is altijd sprake van kosteloze verzending en retour. En je hebt dik 3 maanden bedenktijd.

Aangezien wij Nederlanders behoren tot het langste volk ter wereld, heeft Hemdvoorhem tevens een groeiend assortiment kleding voor heren van 1.90 CM en langer. Bijv. mouwlengte 7 overhemden. Zo heb je nooit meer ontblote bovenarmen.

Stylingadvies nodig? Ook dat bieden we aan via de website, kosteloos en vrijblijvend. Consulteer de live chat voor doeltreffend kleding advies. Zo hoef je niet talloze categoriepagina’s te doorspitten naar dat overhemd of onderbroek of sokken die beste voldoen aan jouw wensen.