Life

Haaicoaching

Jouw droombaan

Droom je wel eens van ander werk? Vraag je je af of jouw wensen op werkgebied haalbaar en passend zijn bij jouw kwaliteiten en eigenschappen? Ik ga graag met jou op onderzoek uit. Want werk dat leuk is, dat geeft energie!

Gevangen in je werk?

Voel jij je gevangen in je werk? Heb je het idee dat je andere keuzes moet maken maar weet je niet hoe? Komt er een reorganisatie aan en moet je op zoek naar ander werk? Ik help je graag.  Op praktische en laagdrempelige wijze gaan we in gesprek en met behulp van de juiste coachingstools gaan we op zoek naar een nieuw gevoel van vrijheid. Geen ellenlange, ingewikkelde en kostbare testbatterijen, ik kijk naar jou, naar de situatie en naar wat er nodig is om jouw doelen te verwezenlijken. Praktisch, pragmatisch, doelgericht, maar ook humorvol, gezellig en out of the box.

Denk je wel eens: Help! Weer een afwijzing!

 Word je steeds afgewezen bij sollicitaties? En loop je jouw droombaan daardoor mis? Ik ga graag met jou op zoek naar jouw kwaliteiten, jouw onderscheidend vermogen en jouw Wow factor.  Het is niet makkelijk om een werkgever te overtuigen van jouw kwaliteiten. De kunst is om authentiek zijn, en datgene te laten zien wat jij anders en beter doet dan de andere kandidaten zonder dat je het idee hebt dat je aan het opscheppen bent, of je jezelf  moet verkopen. Wil je weten hoe?

Dartel Lammetje

Ga je met tegenzin naar je werk? Vind je geen uitdaging meer in je werk of wil je simpelweg meer plezier in je werk? Wat zijn de voorwaarden die jij aan werk stelt? Wat zijn jouw drijfveren?  Aan welke wordt wel voldaan in je huidige functie en aan welke niet?  Is het tijd voor een andere stap op de arbeidsmarkt? Kun je doorgroeien in je huidige baan of misschien gaat het slechts om een simpele aanpassing binnen je huidige werk om het plezier weer terug te krijgen. Ik ga graag met jou op onderzoek.

Kijk op Haaicoaching over hoe jij verder komt met je loopbaan