B2B,  Trends

Gymlabel – Groothandel & Private Label

Het bedrukken van accessoires is iets waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Het is een mooie manier om aan klantenbinding en naamsbekendheid te werken. Gymlabel is groothandel en private label leverancier van artikelen op het gebied van sport en fitness. Populaire eigen label producten zijn onder andere fitness kleding en shakebekers. Het shakebeker bedrukken is populair, omdat vele sporters gebruik maken van een shakebeker. Als bedrijf is het bedrukken (met eigen label) van shakebekers dus een verstandige keuze.

Het voordeel van een samenwerking met ons, is dat we creatief meedenken en zelf met ideeën komen. Ons doel is het leveren van kwaliteit, zowel op het gebied van producten als service. Wij zorgen ervoor dat jouw eigen merk en logo vertegenwoordigd wordt op populaire sport en fitness producten.

Onze klanten zijn voornamelijk sportscholen, gezondheidswinkels, webshops en fitness centra’s. We kunnen echter aan iedereen leveren, dus neem vooral contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Een greep uit de mogelijkheden is het bedrukken van shakebekers, handdoeken, sportkleding en zitcomfort. Verder kunnen wijk ook producten sourcen en denken we mee aan jouw marketing en sales strategie. Bij Gymlabel is dus van alles mogelijk; neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!