Wonen

Groot wandkleed kopen

Groot wandkleed als unieke wanddecoratie

Een lege muur kan soms een doorn in het oog zijn. Gelukkig is er nu een hele hippe oplossing: het groot wandkleed. Dit is de nieuwste trend op het gebied van wanddecoratie en een goed alternatief voor bijvoorbeeld een print of een schilderij. Een groot wandkleed kan een hele muur bedekken en geeft de ruimte een zachte uitstraling.

Bij Kontoer Design kun je prachtige grote wandkleden kopen. Het zijn unieke wanddecoraties die helemaal op maat gemaakt worden. Zo kun je zelf de grootte en het ontwerp bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een groot formaat van wel 260 cm, zodat het wandkleed de hele muur bedekt. Kies vervolgens de stofsoort die het beste bij jouw inrichting past. De zachte uitstraling van het wandkleed zorgt voor een warme sfeer in de woonkamer.

Kontoer Design heeft verschillende ontwerpen in de collectie, maar je kan ook je eigen ontwerp aanleveren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor fotografie of landschappen, of juist voor abstracte afbeeldingen. Het wandkleed kan zelfs bijdragen aan de akoestiek van de ruimte, doordat het geluid absorbeert.

Een groot wandkleed ophangen

Een groot wandkleed ophangen kan soms een uitdaging zijn. Kontoer Design biedt verschillende ophangsystemen aan, waaronder een houten stok of een metalen buis. Zo kun je het ophangsysteem kiezen dat het beste past bij jouw wandkleed en interieur. Het doek kan eenvoudig aan het ophangsysteem worden opgehangen, zodat je snel kan genieten van je nieuwe wanddecoratie.

In de webshop van Kontoer Design kan je de producten bekijken en in de winkelwagen plaatsen. Het productieproces wordt volledig in Nederland gemaakt en elke wandkleed wordt in eigen studio ontworpen. Kontoer Design biedt een ruime keuze aan producten en kunst die passen bij verschillende interieurs. Zo kun je een groot wandkleed kiezen dat perfect past bij je persoonlijke smaak en stijl.

Voordelen van een groot wandkleed

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen voor een groot wandkleed als wanddecoratie. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Unieke uitstraling: Een groot wandkleed kan een unieke uitstraling geven aan een ruimte. Het kan een saaie muur transformeren tot een opvallende en persoonlijke wanddecoratie.
  2. Grote impact: Met een groot wandkleed kan je in één keer een groot deel van een muur bedekken. Hierdoor heeft het direct een grote impact op de uitstraling van de ruimte.
  3. Akoestiek: Grote wandkleden kunnen ook bijdragen aan de akoestiek van een ruimte. Het doek absorbeert het geluid, waardoor de akoestiek verbetert.
  4. Op maat gemaakt: Een groot wandkleed kan volledig op maat gemaakt worden, zodat het perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.
  5. Verschillende ontwerpen: Bij Kontoer Design kan je kiezen uit verschillende ontwerpen voor jouw wandkleed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor fotografie, abstracte afbeeldingen of landschappen.
  6. Makkelijk te vervangen: Een groot wandkleed kan makkelijk vervangen worden wanneer je de inrichting van een ruimte wilt veranderen. Dit maakt het een flexibele vorm van wanddecoratie.
  7. Verbergen van imperfecties: Een groot wandkleed kan ook gebruikt worden om imperfecties op een muur te verbergen, zoals scheuren of lelijke verfplekken.

Kortom, een groot wandkleed is een prachtige en flexibele vorm van wanddecoratie met verschillende voordelen. Of je nu kiest voor een abstract ontwerp, een fotografische afbeelding of een ander ontwerp, een groot wandkleed kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur.