Wonen

Grijnss.nl

Grijnss is een Nederlands merk gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en originele geboorteborden en muurstickers voor de baby- en kinderkamer.

Een geboortebord aan het raam of in de tuin is een toffe trend die we steeds vaker zien. Zo laat je aan iedereen weten dat je kindje geboren is! Een geboortebord is een superleuke en unieke manier om de geboorte van jullie kindje bekend te maken. Als je op zoek bent naar een originele geboorteaankondiging dan is een geboortebord vast iets voor jou.

Ook koop je bij Grijnss.nl de mooiste geboorte aankondigingen voor op het raam en in de tuin. De grootste collectie originele designs, met maar liefst meer dan 100 gave ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Je kunt alle borden personaliseren. Het is mogelijk om alleen de naam erop te plaatsen of om bijvoorbeeld de geboortedatum erbij te vermelden. Grijnss heeft geboorteborden voor jongens, geboorteborden voor meisjes en voor tweelingen.

Met de muurstickers van Grijnss creëer je gemakkelijk prachtige vrolijke muren in de kinderkamer. De muurstickers of behangcirkels zijn super leuk voor het maken van een themakamer. De muurstickers van Grijnss zijn een echte eyecatcher en geven met een klein budget meteen sfeer aan de kinderkamer.

Zie je die grijnss, zo groot als maar kan? Die zit er niet zomaar, die komt ergens van…..