Beauty,  Life,  Trends

Get Organized!

Get Organized

Ons doel is om jou georganiseerd te krijgen met stijlvolle planners & exclusieve accessoires, zodat je het beste in jezelf naar boven kunt halen.

Papieren agenda

Weet je nog, vroeger dat we met zijn allen naar de School Campus bij de V&D gingen, om als eerste die coole agenda te bemachtigen? Van alles plakte we erin, van roosters, tot aan foto’s en vaak werd er maar weinig huiswerk in geschreven. In de loop der jaren kwamen de smartphone en werd de papieren agenda aan de kant geschoven voor de digitale agenda. De laatste paar jaar zien we daar een verandering in komen.

De klassieke agenda zoals wij deze van vroeger kennen heeft wel concurrentie gekregen en wel van de agenda planner.

Deze complete planner is meer dan alleen een agenda. Deze bevat o.a. to do lijsten, notities, adressenlijsten, weekplanners & maaltijdplanners!

Toekomst

Of papier nog wel toekomst heeft, is een vraag die in de digitale wereld regelmatig gesteld wordt. Ik kan daar alleen maar volmondig ‘JA’ op antwoorden. Uit o.a een onderzoek van marktonderzoeksbureau Gfk en Brepols blijkt dat ongeveer 70% van de volwassen nog een papieren agenda gebruikt. Hiervan zegt maar liefst 92% deze ook in de toekomst nog te gaan gebruiken.

In 4 stappen naar een organizer die je motiveert en inspireert

  1. Kies de gewenste kleur planner
  2. Kies je gewenste agenda inhoud
  3. Kies de inserts die aansluiten bij jouw wensen
  4. Vul je organizer aan met handige accessoires