B2B

Foto Groeneveld: Bedrijfsfotografie voordelig op maat voor Noord-Nederland

Over Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf is belangrijk en uniek. Consumenten nemen steeds meer hun beslisisngen online. Met stockfoto’s van het internet op uw website en social media redt u het echt niet meer. Unieke en herkenbare foto’s van uw bedrijf en uw productieproces zijn een essentieel onderdeel van uw online aanwezigheid. Ze geven uw potentiële afnemers binding met uw bedrijf, waardoor ze snel voor uw product zullen kiezen. Foto Groeneveld helpt u graag om door middel van bedrijfsfotografie uw bedrijf op het podium te zetten dat het verdient. Sinds kort biedt Foto Groeneveld productfotografie aan.

Over de fotograaf

Eigenaar/fotograaf Tim Groeneveld fotografeert actief sinds 2013. De laatste jaren heeft hij veel concertfotografie gedaan. Hij maakt onder vaak moeilijke lichtomstandigheden foto’s die door bands, organisatoren en media erg gewaardeerd worden. Daarnaast is er toneelfotografie, bruidsfotografie en modelfotografie. Nadat Tim het fotograferen goed onder de knie had is hij zich gaan richten op bedrijfsfotografie.

Over Foto Groeneveld

Toen een bevriende ondernemer Tim vroeg een reportage te maken voor haar bedrijf heeft Tim daar gehoor aan gegeven. Het beviel van beide kanten erg goed en Tim is zich meer in bedrijfsfotografie gaan verdiepen. Hieruit ontstond Foto Groeneveld, waarmee Tim zich focust op bedrijfsfotografie. Tim vindt dat de opzet van een bedrijfsfotoshoot te vaak afhankelijk is van de fotograaf. Tim is het anders aan gaan pakken: Bij hem is de hele fotoshoot gebaseerd op wat de klant wil. Tijdens het eerste geprek maakt Tim kennis met het bedrijf en de medewerkers en kan dan suggestie doen, maar uiteindelijk is de shoot op basis van de wensen van de klant.

Meer weten?
Wilt u meer weten van Foto Groeneveld en zijn werkwijze? Kijk op de website of mail direct naar info@fotogroeneveld.nl