Life

FlitsDate: maakt speeddaten in coronatijden mogelijk

Ons IT-team heeft een Video Speeddate systeem ontwikkeld welke wij in kunnen zetten voor zowel zakelijke als particuliere Video Speeddates sessies. Dit heeft als voordeel dat je gewoon vanuit het gemak van je luie stoel thuis kunt speeddaten.

Hoe werkt online video speeddaten precies?

Het systeem begeleidt het gehele speeddate proces en zorgt dat de deelnemer automatisch naar de volgende gesprekspartner gaat als de tijd om is. Stel een deelnemer komt niet opdagen, dan zal het systeem deze persoon niet indelen. Het is veel sturender dan Zoom of Teams en op maat gemaakt voor Online Speeddaten.

Ons systeem is flexibel in te zetten, wij zorgen voor maatwerk e-mails naar de participanten waarbij ook jouw info kan worden verwerkt. We kunnen ervoor zorgen dat de partijen die het beste bij elkaar passen (halen/brengen) alleen met elkaar in gesprek komen. Ook kunnen wij meerdere speeddate evenementen parallel laten plaatsvinden.

Wat heb ik nodig om te kunnen Video Speeddaten?
Je kunt speeddaten met je smartphone, laptop met camara of PC met webcam. Op een laptop en Smartphone zit vaak standaard al een webcam. Qua software heb je je standaard internetprogramma (browser) nodig: Safari, Firefox of Chrome.

Hoe lang duurt een Video Speeddate?
Deze zal tussen de 1 en 1,5 uur bedragen.

Is er ook sprake van matchgarantie tijdens een Video Speeddate?
Ja, ook voor de Online Speeddates is er gewoon sprake van matchgarantie. Dit betekent dat als je geen match vindt, je aan de volgende sessie kosteloos kunt deelnemen.

Kosteloos omboeken naar reguliere fysieke Speeddating
Bij versoepelingen van de COVID-19 maatregelen door de Rijksoverheid, kun je de aangevraagde video speeddating omzetten tot een reguliere sessie. Zo lang je maar voor de aankondiging van de versoepelingen geboekt en betaald hebt.