Wonen

Extra comfort in bed door middel van topper

Splittopper voor verstelbaar bed

Het kopen van een topper wordt zoals gezegd steeds meer gedaan. Dit heeft dan ook praktische voordelen waar je van kunt profiteren. Naast het aanschaffen van een topper, is een extra hoeslaken voor je topper aan te raden. Denk aan een splittopper hoeslaken hoeslaken. Deze variant van een hoeslaken voor je topper heeft een prettig voordeel. Door middel van een inkeping in het midden van dit hoeslaken, is het mogelijk om deze per helft te verstellen. Zo kun je het hoeslaken verstellen naar de positie die jij prettig vindt. Wellicht heeft jouw partner wel een hele andere voorkeur dan jijzelf. Op deze manier kun je dit dus naar wens afstellen. Het hoeslaken beschermt je topper tegen vlekken en hierdoor blijft deze langer mooi.

Geen verschuiving van hoeslaken

Naast dat je een splittopper hoeslaken helemaal zelf kunt afstellen, heeft het vooral bij een verstelbaar bed een groot voordeel. Stel je voor, je wilt s’ avonds nog even een boek lezen in bed, maar je partner is al aan het slapen. Dan is het wel zo fijn als de splittopper niet verschuift zodra je het bed verstelt. Als je een normaal tweepersoons hoeslaken aanschaft, dan zul je tegen het probleem aanlopen dat deze verschuift en vervelend gaat trekken. Om dit te voorkomen is het dus handig om voor een splittopper te gaan. Als je een bed hebt wat niet verstelt kan worden, dan is het in principe niet nodig om voor een splittopper te gaan. Je hebt dan namelijk geen last van hoogteverschil in je bed.

Oppimpen van je kamer

Zodra je een goede topper en hoeslaken hebt uitgekozen, is het zaak om de rest van je kamer op te pimpen. Denk aan een opvallend dekbed wat goed aansluit bij de andere kleuren in je slaapkamer. Als je een basiskleur op je muur hebt, dan is het bijvoorbeeld leuk om voor een dekbed te gaan met een opvallende print. Het is dan wel handig als je de rest van het interieur in je slaapkamer wat rustiger houdt. Je slaapkamer is natuurlijk een plek waar je lekker tot rust wilt komen. Het is dan niet prettig als er allemaal prikkels om je heen staan. Dit kun je bijvoorbeeld wel weer doen in je woonkamer. Denk aan mooie kandelaren, schilderijen en vazen met mooie bloemen. Stukje voor stukje wordt het een mooi geheel.