Eten en Drinken

Droge worst

Ambachtelijke droge worst

Droge worst is al generaties lang een  populaire snack om van te genieten, je ziet ze bij de pomp, de slager, de supermarkt en meer plekken waar je bij het afrekenen nog snel eentje mee kunt pikken.

De meeste zijn lekker, sommige de moeite waard om voor om te rijden, maar de keuze is vaak beperkt tot 1 of enkele smaken.

Worst Worst Worst heeft 8 variaties ambachtelijke droge worst en je hoeft er de deur niet voor uit.

Keuze, kwaliteit en gemak.

Droge worst bestellen

Droge worst is een prachtig ambachtelijk product met grote populariteit in Noord- en Oost Nederland. Bij mij kun je deze oersnack online bestellen, betalen en laten bezorgen. De webshop worst steeds bekender en in het gedeelte van Nederland waar men niet als kind al opgroeide met een lekkere metworst van tijd tot tijd ziet ook steeds meer doosjes met Worst Worst Worst logo verschijnen. Lekker Man!

Droge worst laten bezorgen

Kies je voor bezorgen? Dan zijn de kosten afhankelijk van de omvang van je bestelling. Maximaal 7 droge worsten kunnen voordelig per brievenbuspakket bezorgd worden. Grotere aantallen maken dat je gebruik moet maken van pakketpost, de kosten voor een pakketzending zijn hoger dan voor een brievenbuspakket. De webshop berekent automatisch het toepasselijke tarief.

De tarieven zijn voor 7 droge worsten of minder €4,65 en voor meer dan 7 stuks €6,75. Het prijsverschil komt door verschillende tarieven voor brievenbuspakketjes en normale pakketpost.

Vanaf €37,50 wordt je droge worst gratis in Nederland bezorgd met PostNL.

Bestel je droge worst direct

Voordelig bezorgen

Wil je droge worst bestellen en laten bezorgen, zorg dan dat de verzendkosten per worst zo laag mogelijk zijn. Als bestelde worst per pakketpost geleverd moet worden zijn 10 stuks bijvoorbeeld voordeliger dan 8 stuks (qua stuksprijs) als je de verzendkosten meerekent met je bestelling.

Grootverbruik

Ben je een ontzettende liefhebber, wil je een droge worst actie op touw zetten of wil je veel uitdelen? Neem dan even contact op, bij grote afname kunnen we passende pakketten samenstellen. Dit doe ik voor goede doelen acties, verenigingsacties (om de clubkas te spekken bijvoorbeeld), personeelsverenigingen, als relatiegeschenk of onderdeel daarvan en andere promotionele activiteiten.

Afrekenen

Als je de droge worsten en/of pakketten die je wilt hebben in je winkelwagen hebt gedaan kun je naar de kassa om af te rekenen. Ik heb wat gegevens van je nodig om je bestelling te verwerken, als je die voor me invult kan ik je bestelling verwerken en je contacteren als het nodig is, meestal is dat niet zo, maar je weet maar nooit.

Betaalmogelijkheden

Om te betalen kies je de voor jou prettigste manier. Je kunt betalen met iDeal, overschrijving of Creditcard. Als je gebruikmaakt van Apple Pay kun je ook kiezen om daarmee je bestelling te voldoen. Ook kun je met Klarna achteraf betalen (dus na ontvangst van je bestelling). Bij het afrekenen geef je aan of je de bestelling in Emmen wilt komen afhalen, of liever thuis laat bezorgen.

Als je je bestelling komt afhalen in Emmen, dan kun je ook contant betalen, dit moet wel gepast, ik heb geen wisselgeld (of een kassa). Pinnen kan ook, of een betaalverzoek (tikkie) die je via je smartphone direct kunt betalen. We zijn gevestigd aan de Phileas Foggstraat 22a in Emmen.

Veilig betalen

Online betalingen worden via betalingsprovider Mollie verwerkt. Mollie zorgt voor een betrouwbare, veilige verbinding voor elke betaalmethode. De gegevens die je invult worden tevens beveiligd en versleuteld verzonden. Op verzoek kunnen je gegevens te allen tijde verwijderd worden uit onze administratie.

Droge worst cadeau doen

Wil je een pakketje met droge worst cadeau geven aan een liefhebber (in spé)? Dat kan, bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat het pakket niet bij jou, maar bij iemand anders bezorgd moet worden. Bovendien kun je voor €1,50 een handgeschreven, persoonlijk kaartje aan de bestelling toevoegen. Je typt gewoon de tekst in en rekent je bestelling af zoals je dit normaal ook zou doen.